4.9 / 5       225 recensies
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Anhydrietvloer

Naast de traditionele cementvloeren legt vloerenbedrijf Pörteners ook anhydrietvloeren aan. Een anhydrietvloer, ook wel calciumsulfaat gebonden gietvloer genoemd, is een gips gebonden vloer die niet gesmeerd maar gevloeid wordt. De anhydrietvloer wordt in een keer op het vloeroppervlak aangebracht. Door zijn snelle verwerkingsmogelijkheid en de arbeidsvriendelijkheid bij het leggen, past de anhydrietvloer binnen het milieubewust bouwen. De vloer biedt, na schuren, een vlakke ondergrond voor de uiteindelijke vloerbedekking. Anhydriet dekvloeren worden gelegd zonder naden (geen stortnaden en dilatatievoegen) en heeft een grote buig-/treksterkte en een zeer geringe krimp (grote vormvastheid). Omdat de buizen van vloerverwarming bij een anhydrietvloer 100% worden omhuld door een vaste geleidende stof, biedt dit type vloer ook een goede warmte-overdracht.

Anhydrietvloer gietvloer

De anhydrietvloer dankt zijn naam aan het bindmiddel anhydriet. Dit bindmiddel bestaat uit een watervrij gips dat in aanraking met water kan verharden en toeslagmateriaal aan elkaar kan kitten. Anhydrietvloeren worden vaak als gietvloer uitgevoerd. Een anhydriet gietvloer zorgt voor een snellere plaatsing met minder fysieke belasting van het bouwvakker. Doordat er minder zware fysieke arbeid aan te pas komt bij het plaatsen van een anhydrietvloer gietvloer, vormt het een arbovriendelijke productiemethode. Hierdoor wordt er tegenwoordig steeds vaker voor de anhydrietvloer gekozen.

Anydriet dekvloer laten leggen door Pörteners

Met zeventig jaar ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken op het gebied van anhydriet dekvloeren. Vloerenbedrijf Pörteners beschikt ook over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit houdt in dat ons bedrijf op alle vlakken met regelmaat wordt gecontroleerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat u een anhydrietvloer ontvangt van uitstekende kwaliteit. Wij zijn gevestigd aan de Hendriklaan 2 in Susteren en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. U kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken. Neem contact op via telefoonnummer 046-4492069 of mail naar info@porteners.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor het opsturen van een vrijblijvende offerte.