4.9 / 5       225 recensies
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Vloerenbedrijf Limburg met keurmerk

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige dekvloer in Limburg? In dat geval bent u bij vloerenbedrijf Pörteners aan het juiste adres. Of u nu als particulier of bedrijf een dekvloer nodig heeft, vloerenbedrijf Pörteners verzorgt uw vloer op een snelle en vakkundige manier met gebruik van de modernste machines. Naast zeventig jaar ervaring beschikken wij ook over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit geeft u de garantie dat wij aan alle nodige eisen voldoen. Wij worden dan ook actief en stelselmatig gecontroleerd op zowel bedrijfsvoering alsook de technische uitvoeringsaspecten en veiligheidsnormen binnen ons bedrijf.

Cementdekvloer Limburg

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van cementdekvloeren in de woningbouw en utiliteitsbouw. Waar mogelijk worden onze cementdekvloeren allemaal machinaal afgewerkt voor een mooi constant resultaat. Het is ook mogelijk om cementvloeren met vezelversterking te laten leggen. Vezelversterking wordt gerealiseerd door kunststof fibervezel aan de mortel toe te voegen. Vooral bij vloeren van beperkte dikte of vloeren met vloerverwarming is dit aan te raden. Door temperatuurverschillen bij het gebruik van vloerverwarming is een vloer met vezelversterking beter bestand tegen vloerkrimpen. Naast de traditionele cementvloer is de anhydrietvloer in opkomst. Deze dekvloeren zijn snel aan te leggen omdat ze in een keer op het vloeroppervlak worden aangebracht. De anhydrietvloeren bieden voordelen op o.a. het gebied van vloerverwarming, arbo en verwerkingsmogelijkheden. Naast deze twee vormen van tussenvloeren hebben wij ook mooie decoratieve vloerafwerkingen zoals een siergrindvloer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dekvloer Limburg laten leggen door Pörteners

Pörteners is een vloerenbedrijf in Limburg met zeventig jaar ervaring. Wij weten daardoor precies wat er allemaal komt kijken op het gebied van cementdekvloeren aanleggen in Limburg. Wij beschikken ook over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit houdt in dat ons bedrijf op alle vlakken met regelmaat wordt gecontroleerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat u een dekvloer ontvangt van uitstekende kwaliteit. Wij zijn gevestigd aan de Hendriklaan 2 in Susteren en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. U kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken. Neem contact op via telefoonnummer 046-4492069 of mail naar info@porteners.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor het opsturen van een vrijblijvende offerte.

Direct contact opnemen