4.9 / 5       225 recensies
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Cementvloer

Wilt u een cementvloer laten leggen? Bij vloerenbedrijf Pörteners bent u aan het juiste adres. Wij zijn Limburgs grootste vloerenbedrijf met ruim zeventig jaar ervaring in woningbouw en utiliteitsbouw! Of u nu als particulier of bedrijf een cementvloer nodig heeft, vloerenbedrijf Pörteners verzorgt uw vloer op een snelle en vakkundige manier met gebruik van de modernste machines. Wij beschikken over het wettelijke predicaat vloerkeur dat u de garantie geeft dat een cementvloer laten leggen door ons aan alle nodige eisen voldoet. Wij worden dan ook actief en stelselmatig gecontroleerd op zowel bedrijfsvoering alsook de technische uitvoeringsaspecten en veiligheidsnormen binnen ons bedrijf.

Zwevende cementvloer laten storten

Een trend van de laatste jaren is de zwevende cementvloer. Het kan worden gelegd op alle soorten isolatiematerialen, al dan niet voorzien van vloerverwarming en met de toevoeging van glasvezel wapening. Een zwevende cementdekvloer is vooral populair door zijn akoestische isolatie (geluid) en/of de gewenste thermische isolatie (warmte). Indien de belangrijkste reden de akoestische eigenschap is van een zwevende cementdekvloer dan moet er ook aandacht worden besteed aan alle aansluitingen en doorvoeren zodat de vloer geen contact maakt met de wanden.

Verder is bij het zwevende cementvloer storten belangrijk dat de ondergrond uitgevlakt wordt zodat grote oneffenheden worden voorkomen. Ook moet er worden gelet op de dikte van de cementdekvloer. Een zwevende cementdekvloer moet sowieso zo’n 6 cm dik zijn tenzij er wapening wordt toegepast. Bij het gebruik van glasvezel wapening, zijn ook dunnere cementdekvloeren mogelijk. Neem contact op met ons om u te laten inlichten over alle mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

Cementvloer laten leggen door vloerenbedrijf Pörteners

Wij zijn gevestigd aan de Hendriklaan 2 in Susteren en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. U kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken. Neem contact op via telefoonnummer 046-4492069 of mail naar info@porteners.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor het opsturen van een vrijblijvende offerte.

Direct contact opnemen