Cementdekvloer Limburg

Cementdekvloer laten storten in Limburg? 

Vloerenbedrijf Pörteners levert kwalitatief hoogwaardige cementdekvloeren aan zowel particulieren als bedrijven in heel Limburg. Dit doen wij op een snelle en vakkundige manier met gebruik van de modernste machines.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Specialist in de branche. Meer dan 70 jaar ervaring
Prijsbepaling op maat. Altijd gratis en vrijblijvende offerte
Vakmanschap met de modernste machines. Wettelijke predicaat vloerkeur

Cementdekvloeren specialist in Limburg

Pörteners Vloerenbedrijf is Limburgs grootste vloerenbedrijf en heeft al meer dan 70 jaar ervaring met diverse soorten vloeren in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij helpen u graag bij de realisering van een nieuwe cementdekvloer in Limburg, waaronder Maastricht, Roermond, Sittard, Heerlen, Venlo en Weert.

Pörteners Vloerenbedrijf beschikt over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit betekent dat het bedrijf op alle vlakken regelmatig wordt gecontroleerd. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u een cementdekvloer ontvangt van uitstekende kwaliteit gedurende zijn gehele levensduur.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid én gemak met het professioneel laten aanleggen van uw cementdekvloer door Vloerenbedrijf Pörteners. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, een kosteloos bezoek aan huis of maak een afspraak om onze showroom in Susteren (Limburg) te bezoeken (dit kan enkel op afspraak).

Cementdekvloer storten

Het storten van een cementdekvloer is een cruciale stap bij de bouw of renovatie van woningen, kantoorgebouwen en andere panden. Een cementdekvloer vormt de basis voor diverse vloerafwerkingen, zoals tegels, laminaat, hout of tapijt.

Het storten van een cementdekvloer vereist vakkundigheid en nauwkeurigheid. Er worden enkele stappen doorlopen om tot een goed resultaat te komen. Beginnend bij voorbereiding van de ondergrond, bekisting, (indien nodig) wapening, maken juiste cementmix, gieten cementmix, uitvlakken en afwerken, uitharding en uiteindelijk de afwerking. 

Wanneer de bekisting is geplaatst en de cementmix is voorbereid, wordt het cement gelijkmatig over het oppervlak gegoten. Het is van belang om dit gelijkmatig te verdelen om een uniforme dikte van de vloer te garanderen. Bij Pörteners maken we gebruik van de modernste machines voor het beste resultaat. 

Afhankelijk van de specificaties van het project kan wapening worden toegevoegd aan de cementmix om de sterkte van de vloer te verbeteren. Dit is vooral relevant bij grote oppervlakken of vloeren met specifieke draagvereisten. Hierover zullen wij u vrijblijvend adviseren in het offerteproces

Cementdekvloer egaliseren

Het egaliseren van een cementdekvloer is een kritieke fase voor een succesvolle vloerinstallatie. Het is een belangrijke stap om een glad en gelijkmatig oppervlak te verkrijgen voordat de uiteindelijke vloerbedekking wordt aangebracht.

Onze professionele vakmensen kunnen zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte uitvoering van het egaliseerproces.

Wat kost een cementdekvloer in Limburg?

De kosten van een cementdekvloer variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oppervlakte van het te bedekken gebied, de dikte van de vloer, eventuele toevoegingen zoals vezelversterking, en de specifieke eisen voor afwerking. Over het algemeen liggen de kosten voor het storten van een cementdekvloer tussen de €25,- en €40,- per vierkante meter.

Om een realistisch beeld te krijgen van de kosten voor een cementdekvloer kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen. Het is hierbij belangrijk dat we de specifieke projectvereisten goed met u afstemmen. 

Aannemers

De betrouwbare partner voor aannemers, gespecialiseerd in cementdekvloeren.

Particulieren

Professionele cementdekvloeren voor nieuwbouw woningen of bij verbouwingen voor u als particulier. 

Cementdekvloer in Limburg aanvragen? 

Volledige prijsbepaling op maat! 

Offerte aanvragen

Soorten cementdekvloeren

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en storten van cementdekvloeren in de woningbouw en utiliteitsbouw in heel Limburg en ver daar buiten. Waar mogelijk worden onze cementdekvloeren allemaal machinaal afgewerkt voor een mooi constant resultaat. Het is ook mogelijk om cementvloeren met vezelversterking te laten leggen.

Vezelversterking wordt gerealiseerd door kunststof fibervezel aan de mortel toe te voegen. Vooral bij vloeren van beperkte dikte of vloeren met vloerverwarming is dit aan te raden. Door temperatuurverschillen bij het gebruik van vloerverwarming is een vloer met vezelversterking beter bestand tegen vloerkrimpen. Vraag ons naar de mogelijkheden.