Cementdekvloer Limburg

Cementdekvloer laten storten in Limburg? 

Vloerenbedrijf Pörteners levert kwalitatief hoogwaardige cementdekvloeren aan zowel particulieren als bedrijven in heel Limburg. Dit doen wij op een snelle en vakkundige manier met gebruik van de modernste machines.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Specialist in de branche. Meer dan 70 jaar ervaring
Prijsbepaling op maat. Altijd gratis en vrijblijvende offerte
Vakmanschap met de modernste machines. Wettelijke predicaat vloerkeur

Soorten cementdekvloeren

Wij hebben veel ervaring met het aanleggen en storten van cementdekvloeren in de woningbouw en utiliteitsbouw in heel Limburg en ver daar buiten. Waar mogelijk worden onze cementdekvloeren allemaal machinaal afgewerkt voor een mooi constant resultaat. Het is ook mogelijk om cementvloeren met vezelversterking te laten leggen.

Vezelversterking wordt gerealiseerd door kunststof fibervezel aan de mortel toe te voegen. Vooral bij vloeren van beperkte dikte of vloeren met vloerverwarming is dit aan te raden. Door temperatuurverschillen bij het gebruik van vloerverwarming is een vloer met vezelversterking beter bestand tegen vloerkrimpen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Cementdekvloer storten? 

Cementdekvloeren specialist in Limburg

Pörteners Vloerenbedrijf is Limburgs grootste vloerenbedrijf en heeft al meer dan 70 jaar ervaring met diverse soorten vloeren in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij helpen u graag bij de realisering van een nieuwe cementdekvloer in Limburg.

Pörteners Vloerenbedrijf beschikt over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit betekent dat het bedrijf op alle vlakken regelmatig wordt gecontroleerd. Hierdoor heeft u de zekerheid dat u een cementdekvloer ontvangt van uitstekende kwaliteit gedurende zijn gehele levensduur.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid én gemak met het professioneel laten aanleggen van uw cementdekvloer door Vloerenbedrijf Pörteners. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, een kosteloos bezoek aan huis of maak een afspraak om onze showroom in Susteren (Limburg) te bezoeken (dit kan enkel op afspraak).

Aannemers

De betrouwbare partner voor aannemers, gespecialiseerd in cementdekvloeren.

Particulieren

Professionele cementdekvloeren voor nieuwbouw woningen of bij verbouwingen voor u als particulier. 

Cementdekvloer in Limburg aanvragen? 

Volledige prijsbepaling op maat! 

Offerte aanvragen