Cementdekvloer van vloerenbedrijf Pörteners

Dekvloeren kunnen worden ingedeeld op het type bindmiddel dat gebruikt wordt. Bij vloerenbedrijf Pörteners leggen we dekvloeren aan op basis van cement of anhydriet. Cement is het meest toegepaste bindmiddel voor dekvloeren. De traditionele cementdekvloer verzorgen wij zowel voor bedrijven, als ook in de particuliere sector. Cement heeft als voordeel dat het goed bestand is tegen vocht en daardoor in vochtige ruimtes kan worden gebruikt.

Cementdekvloer storten

Tegenwoordig mengen wij, voordat we de cementdekvloer storten, de specie op de bouwplaats met behulp van computergestuurde technieken. Dit zorgt voor een constante kwaliteit en heeft als bijkomend voordeel dat het zware schepwerk wordt vermeden. Hierdoor kan er sneller worden gewerkt en is er minder rommel op de bouwplaats in de vorm van zandheuvels en lege cementzakken. Niet alleen bij het mengen gebruiken wij machines, indien mogelijke worden onze cementdekvloeren allemaal machinaal afgewerkt. Het is ook mogelijk om cementvloeren met vezelversterking te laten leggen. Vezelversterking wordt gerealiseerd door kunststof fibervezel aan de mortel toe te voegen. Vooral bij dunne vloeren of vloeren met vloerverwarming is dit aan te raden. Door temperatuurverschillen bij het gebruik van vloerverwarming is een cementdekvloer met vezelversterking beter bestand tegen vloerkrimpen.

Cementdekvloer laten leggen door vloerenbedrijf Pörteners

Met zeventig jaar ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij het een cementdekvloer leggen. Ons bedrijf beschikt ook over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit houdt in dat ons bedrijf op alle vlakken met regelmaat wordt gecontroleerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat u een cementdekvloer ontvangt van uitstekende kwaliteit gedurende zijn gehele levensduur. Wij zijn gevestigd aan de Hendriklaan 2 in Susteren en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. U kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken. Neem contact op via telefoonnummer 046-4492069 of mail naar info@porteners.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor het opsturen van een vrijblijvende offerte.


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht