Cementdekvloeren

Cementdekvloer storten?

Vakmanschap in het leggen van cementdekvloeren

Op zoek naar een cementdekvloer? Ons bedrijf heeft op het gebied van cementdekvloeren, ruim 70 jaar ervaring wat betreft woningbouw en utiliteitsbouw. 

Een traditionele cementdekvloer verzorgen wij zowel voor bedrijven, als ook in de particuliere sector op een snelle en vakkundige manier, met de modernste machines. Zo worden onze cementdekvloeren indien mogelijk, allemaal machinaal afgewerkt.

Cementdekvloer offerte aanvragen

WETTELIJK PREDIKAAT VLOERKEUR

Door onze kennis en ervaring hebben wij het wettelijk geregistreerde predikaat VLOERKEUR verkregen. Dit houdt in dat ons bedrijf aan alle nodige eisen voldoet. Iets wat ook nog eens stelselmatig wordt gecontroleerd op zowel bedrijfsvoering alsook de technische uitvoeringsaspecten en veiligheidsnormen binnen het bedrijf.

Met een cementdekvloer van Vloerenbedrijf Pörteners, bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekende cementdekvloer en krijgt u de beste service.

ZWEVENDE CEMENTDEKVLOER

Wat de laatste jaren steeds meer voorkomt is de zwevende cementdekvloer. Op alle mogelijke isolatiematerialen, al dan niet voorzien van vloerverwarming en met toevoeging van glasvezel wapening.

Particulieren, opdrachtgevers en bouwbedrijven die zich bewust zijn van het functioneren van de vloer in het totaal en gedurende de levensduur, kiezen vloerenbedrijf Pörteners met het predikaat VLOERKEUR. want het is de kwaliteit die telt.

Wat kost een cementdekvloer?

De kosten voor een cementdekvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wilt u meer weten over de kosten voor een cementdekvloer voor u? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. 

Vrijblijvende offerte aanvragen