Smeervloer laten storten?

Pörteners vloerenbedrijf in Limburg

Smeervloer offerte aanvragen
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Wettelijk predicaat vloerkeur
  • Voor particulieren en aannemers

Smeervloeren

Smeervloer storten?

U wilt een smeervloer gaan aanleggen? Bijvoorbeeld om uw vloer te verhogen of het verwerken van vloerverwarming. Het is hierbij belangrijk dat dit op een goede manier gebeurd om problemen met de vloer in de toekomst te voorkomen. Laat u daarom altijd goed adviseren en laat de vloer storten door een specialist.

Specialist in smeervloeren

Wettelijk predicaat vloerkeur

Pörteners Vloerenbedrijf is Limburgs grootste vloerenbedrijf en heeft al meer dan 70 jaar ervaring met diverse soorten vloeren in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij helpen u graag bij de realisering van een nieuwe smeervloer.

Pörteners Vloerenbedrijf beschikt over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit betekent dat het bedrijf op alle vlakken regelmatig wordt gecontroleerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat u een smeervloeren ontvangt van uitstekende kwaliteit gedurende zijn gehele levensduur.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid én gemak met het professioneel laten aanleggen van uw smeervloer door Vloerenbedrijf Pörteners. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, een kosteloos bezoek aan huis of maak een afspraak om onze showroom in Susteren te bezoeken.

Offerte aanvragen  Gesprek inplannen

Aannemers

De betrouwbare partner voor aannemers, gespecialiseerd in smeervloeren in Limburg. 

Particulieren

Professionele smeervloeren in Limburg voor particulieren tijdens verbouwing of nieuwbouw. 

Vraag vandaag nog een smeervloer offerte aan bij Limburgs grootste vloerenbedrijf. 

Offerte aanvragen

Wat is een smeervloer?

Een smeervloer is een afwerklaag op een bestaande vloerconstructie en wordt daarom ook wel dekvloer of afwerkvloer genoemd.

Dit type vloer heeft geen constructieve functie en wordt vaker als tussenvloer gebruikt. Het kan dienst doen om de gewenste hoogte te bereiken of voor de verwerking van vloerverwarming en overige leidingen.

Bij een cementdekvloer kan er een slijtvaste toplaag worden aangebracht zodat de vloer wel direct gebruikt kan worden.

Stortproces smeervloer

Het storten van een smeervloer kent twee periodes: een verharding en een droging. Bij de periode van verharding reageert het bindmiddel chemisch op de menging van water, cement en zand. In deze periode moet droging worden voorkomen.

Hierna volgt een periode van droging waarbij de smeervloer een vochtgehalte moet krijgen dat voldoet aan het vochtgehalte van de omgeving en de eisen van gewenste vloerafwerking. Na het doorlopen van deze processen is de smeervloer uitermate goed bestand tegen vocht en kan deze prima in vochtige ruimtes en buitenshuis worden gebruikt.