Afwerkvloer leggen in Limburg

Bent u op zoek naar een kwalitatief uitstekende afwerkvloer in Limburg? Vloerenbedrijf Pörteners is het grootste vloerenbedrijf van Limburg en heeft meer dan zeventig jaar ervaring in het leggen van afwerkvloeren. Wij voeren ook het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit houdt in dat ons bedrijf op alle vlakken met regelmaat wordt gecontroleerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat wij op een professionele wijze een afwerkvloer leggen van uitstekende kwaliteit.

Afwerkvloer storten in Limburg

De term afwerkvloer is een beetje verwarrend aangezien het gebruikt wordt om zowel dekvloeren als topvloeren aan te geven. Bij een dekvloer gaat het vaak om een tussenvloer tussen de draagvloer en de topvloer waarop de gebruikers uiteindelijk lopen. Vloerenbedrijf Pörteners biedt dekvloeren op basis van cement. Cement heeft als voordeel dat het goed bestendig is tegen vocht en daardoor zeer geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes. Door het aanbrengen van een slijtlaag kan een cementvloer eventueel ook gebruikt worden zonder vloerbedekking.

Decoratieve vloerafwerking

Naast afwerkvloeren storten in Limburg biedt vloerenbedrijf Pörteners die dienst doen als tussenvloer, leveren wij ook afwerkvloeren als topvloer. Zo hebben wij een schitterende siergrindvloer die door de vele mogelijkheden op het gebied van kleurschakelingen in elke ruimte een ware eye catcher vormt. Grind is uitstekend geschikt voor zowel woon- en slaapkamer, als ook in keuken, showrooms e.d. Op vrijwel elke ondervloer kan dit grindtapijt worden aangebracht. Daarnaast zijn deze vloeren ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Naast de siergrindvloer hebben we de laatste jaren ook veel ervaring opgebouwd met de troffelvloer. Dit type vloer is opgebouwd uit fijn grind dat in een laag van epoxy wordt aangebracht. Deze afwerking is in vele honderden kleuren en variaties aan te brengen. Het is onderhoudsarm, kleurvast, waterafstotend, zeer chemisch belastbaar en thermisch en mechanisch functioneel. Vraag ons naar de mogelijkheden van deze afwerkvloeren in Limburg.

Afwerkvloer laten leggen in Limburg door Pörteners

Wij zijn gevestigd aan de Hendriklaan 2 in Susteren en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. U kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken. Neem contact op via telefoonnummer 046-4492069 of mail naar info@porteners.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor het opsturen van een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op