Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review
 5 / 5    5
Vriendelijk, komen afspraken na en leveren uitstekend werk. Ook de werknemers vriendelijk en behulpzaam en denken mee. Zeker aan te bevelen
 5 / 5    Paul Pustjens
09-08-2022
 3 / 5    3
De betonvloeren zijn opnieuw gestort deels voorafgaand aan het leggen van vloerverwarming en deels na het leggen van vloerverwarming (vloerverwarming is gelegd door een ander bedrijf). Op zich zijn de vloeren goed, maar er is onzorgvuldig gewerkt (veel spatten op de muren), moeizame communicatie (er was een coördinator, maar het bedrijf zocht steeds contact met mij en niet met de coördinator). Buren hebben geklaagd dat er betonafval in het riool gestort is, met verstopping en overstroming na regenval tot gevolg. Lees volledig +
oon onze reactie +
Beste heer Hagers, Wij betreuren uw ervaring met ons. Helaas hebben wij nooit iets van u vernomen over spatten op de muur of verstopping, dus hebben wij ook niet de kans gekregen dit eventueel op te lossen, voor u. Punt van moeizame communicatie vinden wij ook vervelend, daar de offerte aan u gericht was en op uw naam stond, hebben wij naar u gecommuniceerd. Des al niet te min, zijn we blij dat u tevreden bent met de geleverde vloeren.
 3 / 5    Steven Hagers
05-08-2022
 5 / 5    5
Top service! Bij alle vragen een snelle reactie gekregen. Vakkundig en netjes te werk gegaan! Erg tevreden over Porteners
 5 / 5    Lars Aben
04-08-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Paul van Lier
02-08-2022
 5 / 5    5
super goede service goed in gewerkt team en strak gelegd
 5 / 5    frank aussems
01-08-2022
 4 / 5    4
De mannen hebben prima werk geleverd en zeker aan te bevelen. Top.
 4 / 5    Thimor van Zijl
01-08-2022
 5 / 5    5
Top service!
 5 / 5    Frank Larue
01-08-2022
 5 / 5    5
storten betonvloer en afwerklaag voor betegeling
 5 / 5    Sjef Eijmael
01-08-2022
 5 / 5    5
heel erg tevreden over dit bedrijf ze hebben ons een cementdek vloer gemaakt prima gedaan volgende keer weer!
 5 / 5    Gerrit Weening
01-08-2022
 5 / 5    5
Fantastisch bedrijf. Reageren snel, komen afspraken na en de werkmannen zijn stuk voor stuk toppers. Moet je een vloer gelegd hebben, Pörteners is hét bedrijf waar je moet zijn!
 5 / 5    G “NeoGee” H
01-08-2022
 5 / 5    5
Profies. Goede communicatie, echter door een misverstand van mijn kant over de dag dat ze zouden komen hebben ze de datum veranderd zodat het mij uitkwam. Echt top. Kwamen precies op tijd. Vriendelijk en schoon gewerkt. Kan absoluut niks op aanmerken. Was snel gedaan. Later na gemeten of alles vlak was over het geheel 3 mm verschil. Ongelooflijk goed. Kan dit bedrijf meer dan aanraden. Bedankt voor het alles. Ik ben meer dan tevreden. Rob
 5 / 5    rob burgers
31-07-2022
 5 / 5    5
Zeer professioneel bedrijf. Echt nog een bedrijf die waarde biedt en voor de klant klaarstaat met eerlijke adviezen en goede prijzen. Onze dekvloer is helemaal volgens afspraak gelegd en hele goede kwaliteit. Echte Aanrader
 5 / 5    Patrick (Pé)
28-07-2022
 5 / 5    5
Tijdens de verbouwing van onze nieuwe woning is er een nieuwe dekvloer aangelegd, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en ook over de afspraken die we hebben kunnen maken en vervolgens ook zijn nagekomen !! Zeker aan te bevelen !
 5 / 5    Olga Dirksen
28-07-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Bram Huberts
27-07-2022
 5 / 5    5
Pörteners vloeren bedrijf heeft bij ons een zandcement dekvloer aangebracht. Uitstekende service en top werk geleverd. Weer een tevreden klant !
 5 / 5    Romano Wijsen
26-07-2022
 5 / 5    5
Firma Porteners heeft bij ons de vloer in de garage gemaakt. Alles is prima volgens afspraak gedaan. Netjes en zorgvuldig gewerkt! Zeker een aanrader, Wij zijn zeer tevreden.!
 5 / 5    diana mans
26-07-2022
 5 / 5    5
Vriendelijk, behulpzaam en voornamelijk ook fantastisch werk geleverd!
 5 / 5    Maurits van Vliet
26-07-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Jolanda Hautvast
26-07-2022
 5 / 5    5
Super en topvakmannen!! Heel netjes gewerkt en super kwaliteit!
 5 / 5    Nina Keulen
25-07-2022
 5 / 5    5
Ik ben onder de indruk van het storten van de cementdekvloer. Goed voorbereid, en de vloer ligt er echt retestrak in. De mannen hadden de 170m2 in een ruime ochtend er in liggen. Knap werk. Alleen wat veel zand over en dat ligt nu nog wat in de weg, maar dat kan straks wel gebruikt worden rondom het riool. Is dus eerder onhandig, dan niet goed, en geen reden om minder dan 5 sterren te geven.
 5 / 5    Erik Dortangs
24-07-2022
 5 / 5    5
Zeer professioneel bedrijf, van begin tot eind uitstekende service. Bij het informeren telkens snel en duidelijk uitleg ontvangen. Onze cementdekvloer voor het buitenterras is op dag van plaatsing door een team van 4 man sterk nauwkeurig en verrassend snel geplaatst. Op basis van de goede recensies en duidelijke informatie vooraf zijn we met dit bedrijf in samenwerking gegaan en hebben we nog geen seconde spijt.
 5 / 5    Wouter Boonen
20-07-2022
 5 / 5    5
Zeer tevreden over de gehele afhandeling van begin tot eind. Vragen werden snel beantwoord en altijd dezelfde dag terug gebeld. Het werk zelf is echt perfect uitgevoerd. Na de werkzaamheden heb ik het nagemeten met een laser en nergens is er hoogte verschil. Dus ben zeer tevreden, mocht je een dekvloer nodig hebben, dan adviseer ik zeker om deze door Porteners te laten maken.
 5 / 5    Samir Boctor
20-07-2022
 5 / 5    5
Ze leveren goed werk,op de afgesproken tijd,snel en netjes.ook is er een korte lijn als je vragen hebt,deze worden direct beantwoord of je wordt door de eigenaar zelf terug gebeld.
 5 / 5    Jacques Rutten
15-07-2022
 5 / 5    5
Goed bedrijf, komen afspraken na. 4 personen die werken als een geoliede machine, snel, en ruimen alles netjes op. Zeker aan te bevelen.
 5 / 5    robert schmitz
14-07-2022
 5 / 5    5
De prijs is goed, vakbekwame mensen die het werk uitvoeren. Komen afspraken na. Ruimen netjes hun rommel op.
 5 / 5    Patrick Sevriens
12-07-2022
 4 / 5    4
Flexibel en meedenkend.
 4 / 5    Philippe Courbois
11-07-2022
 5 / 5    5
Super bedrijf die snel en vakkundig te werk gaan. Ook het contact loopt soepel, wanneer er vragen zijn worden deze dan ook op een nette manier beantwoord. Dus wilt u uw vloer laten renoveren/repareren twijfel niet en kies voor Pörteners!
 5 / 5    Kenny Parren
11-07-2022
 4 / 5    4
 4 / 5    Bert Martens
11-07-2022
 5 / 5    5
Snel, vakkundig en helder in communicatie. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
 5 / 5    Dennis van Leeuwen
11-07-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Ron Nagel
05-07-2022
 5 / 5    5
Snelle en goede communicatie. De afspraken werden nagekomen en 4 toffe gozers hebben een mooie cementdekvloer gelegd. Alles werd netjes en opgeruimd achtergelaten. Dikke aanrader!
 5 / 5    Sjef Stuntpiloot
04-07-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Huub Creuwels
04-07-2022
 5 / 5    5
Punctueel bedrijf, wat snel tot actie overgaat. Reageert snel, en maakt duidelijke afspraken. Dus, no nonsens en to the point, mooi!! Uitgevoerde werkzaamheden.: Zandcement afstrijklaag op betonvloer. Resultaat: Perfect, snel, vakkundig. Prijs kwaliteit: zeer goed. Een aanrader!! Dank jullie wel!
 5 / 5    Alex Schreurs
01-07-2022
 5 / 5    5
Vriendelijke en snel te woord gestaan bij vragen. Er werd een duidelijke offerte opgesteld en de factuur week hier niet van af. Een goede een uitleg met goede nazorg en een perfect eindresultaat.
 5 / 5    Bart Kornips
29-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Jos Ridderbeks
28-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Hannie Klaassen
28-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Anton Schrijen
28-06-2022
 5 / 5    5
Bij Pörteners wordt erg snel gereageerd op je (aan)vraag. Bij ons werd een zwembadvloer gestort en op die dag zou het regenen en een paar dagen later zou het zwembad komen. Veel opties om te verzetten waren er niet, maar Pörteners heeft het toch weten te regelen. Dit toont hun flexibiliteit. Werknemers die kwamen waren uiterst netjes in hun werk en belden zelfs hoe laat ze hier waren. Uiteindelijk een superstrakke, waterpas vloer gekregen.
 5 / 5    Twan Derijk
22-06-2022
 5 / 5    5
Ze waren binnen 2 uur klaar met het storten van de vloer. Perfect werk geleverd. Netjes alles achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!
 5 / 5    Ilona Schmitz
20-06-2022
 5 / 5    5
Goed contact met de eigenaar, wordt gedaan wat beloofd is. Zeer responsief en bereikbaar. Wanneer wordt gezegd dat er wordt teruggebeld gebeurd dat ook. Top. Uitgevoerde werk snel en professioneel gebeurd voor een prima prijs
 5 / 5    Wouter Vergoossen
20-06-2022
 4 / 5    4
 4 / 5    jordy winkens
20-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    remco de jong
18-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Susanne Mays
16-06-2022
 5 / 5    5
Je kan duidelijke afspraken maken en die komen ze ook na, korte lijnen en er wordt gereageerd als je mailt.Vriendelijk en correct! Zeer tevreden. Alles klopt gewoon. Peter
 5 / 5    Peter Vissers
15-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Ben Kelleners
13-06-2022
 5 / 5    5
Goede communicatie en de uitvoering verliep netjes
 5 / 5    mark scheenen
13-06-2022
 5 / 5    5
Vriendelijk geholpen aan telefoon, binnen 10min offerte. Vrij vlot afspraak kunnen inplannen om dekvloer te leggen. Medewerkers dachten goed mee tijdens werkzaamheden, netjes professioneel te werk, en schoon achtergelaten. Zeker een aanrader.
 5 / 5    Richard van Herten
08-06-2022
 4 / 5    4
Het bedrijf kon me snel helpen! De vloer is "zo goed als waterpas" werd gezegd en vandaag bij het plaatsen van de composiet douchevloer bleek dat hij in dit hoekje net niet waterpas lag. Al bij al door de snelle hulp, vriendelijke man en schappelijke prijs krijgen ze een 4 van de 5=)
 4 / 5    frank134679
07-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    A Remeeus
07-06-2022
 5 / 5    5
Fijn bedrijf , levert goede service en kwaliteit
 5 / 5    Crit Beulen
07-06-2022
  1  /  16