Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review
 5 / 5    5
 5 / 5    jeroen Retrae
13-05-2024
 5 / 5    5
Snelle en prettige communicatie. Vloeren goed en strak gelegd. Prettig personeel. Werkt goed en snel.

 5 / 5    Huub Wetemans
30-04-2024
 5 / 5    5
Top geregeld en fijn snel en eerlijk contact

 5 / 5    Coen Dielissen
26-04-2024
 5 / 5    5
Heute unseren Cementfloer auf die Terrasse gelegt. Top Arbeit, Top Mitarbeiter. Wir sind sehr, sehr zufrieden ?
 5 / 5    Hedwig Kreft
23-04-2024
 4 / 5    4
Privé hebben wij 2 perfect afgewerkte afwerkvloer opgeleverd gekregen tijdens een verbouwing i.s.m. Bouwbedrijf Ophelders !
Zakelijk komen wij als Weinheimer natuursteen regelmatig correct afgewerkte vloeren van Pörteners tegen met tevreden klanten

 4 / 5    Leon Weinheimer
23-04-2024
 5 / 5    5
Afdekvloer gemaakt tegen afgesproken prijs. Zeer prettige mdewerkers die alles zeer goed opgeruimd hebben achtergelaten. Vloer ziet er super uit. Zeker een aanrader.

 5 / 5    marc rompelberg
22-04-2024
 5 / 5    5
Super bedrijf, goede en snelle communicatie, goede prijs en een zeer efficiënte manier van werken bij de uitvoering.

 5 / 5    Maurice
18-04-2024
 5 / 5    5
Snel en vakkundig geholpen, ze denken met je mee wat resulteerd in een prachtig en constructief goed resultaat.

 5 / 5    Ruud bours
15-04-2024
 5 / 5    5
Komt afspraken na. Goed werk verricht

 5 / 5    Har van de Wiel
13-04-2024
 5 / 5    5
Twice now company Pörteners provided me a perfect services. It was easy to stay in contact this company and received quickly a market based quotation. Commited supply dates were held ackordingly. Both teams ackomplised the work quickly, efficiently, with a high sense of quality and cleaned up properly after the work was finished. Used machines, tools and materials were from a high quality standard. People were friendly and communicated very well. Also invoicing proces and invoice content was effective and clear. If needed I definitely will approach this company again. Lees volledig +
 5 / 5    Jurgen Hendriks
12-04-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    Michael V
10-04-2024
 5 / 5    5
Snel, vakkundig en efficient!

 5 / 5    Luuk Frijns
09-04-2024
 5 / 5    5
Goede ervaring met dit bedrijf. Snel een reactie op de aangevraagde offerte. Na akkoord in overleg een afspraak gemaakt voor het storten van de vloer. De mannen die de vloer kwamen storten, waren heel goed op elkaar ingespeeld. Resultaat top!

 5 / 5    Vivian Nijsten
08-04-2024
 5 / 5    5
Wij zijn heel tevreden over Pörteners. Ze komen hun afspraken na en leveren keurig werk af. Wat wij ook zeer prettig vonden was de duidelijke en verrassend snelle communicatie doorheen het hele proces. Allemaal aspecten die wij heel belangrijk vinden. Wij kunnen Pörteners dan ook van harte aanbevelen!

 5 / 5    Jimmy Baens
07-04-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    Eddy Kremers
03-04-2024
 5 / 5    5
Super snelle en vriendelijke service! Kwamen binnen enkele dagen de vloer storten en super afgeleverd. Zeker aan te raden!

 5 / 5    Tom Geurts
02-04-2024
 5 / 5    5
Wij moesten gaan kiezen voor een afwerkvloer. Na verschillende offertes, hebben wij bewust gekozen voor Pörteners. Vakmensen die hun werk serieus nemen. Goede en duidelijke uitleg vooraf. Geen lange wachttijd. Alles werd in overleg gedaan. En kregen duidelijk advies voor na het storten. Omdat we nog wat twijfel hadden na het storten, is Clement zelf nog komen kijken. Gelukkig was alles goed. Fijn bedrijf. Zeker aanbevolen. Eerlijke prijs.
Miriam Wijnen

 5 / 5    miriam wijnen
02-04-2024
 5 / 5    5
Bij Pörteners hebben ze uitstekende communicatie en een proactieve benadering. Ze denken met je mee en schakelen snel, waardoor het hele proces soepel verloopt. De afspraken zijn duidelijk en transparant, inclusief hun kostenindicaties. Ze hebben een professionele aanpak en laten zien dat ze echt om klanttevredenheid geven.

 5 / 5    Rob Hiensch
02-04-2024
 5 / 5    5
Snelle communicatie. Afspraak is afspraak.

 5 / 5    bert larik
29-03-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    Ruud Cuijpers
28-03-2024
 5 / 5    5
Ook ik ben tevreden. Netjes een dag vooraf bellen dat ze komen. Vervolgens nog een keer op de dag zelf. Ze werken netjes en correct. Allemaal leuke kerels.

 5 / 5    Jasper Super
28-03-2024
 5 / 5    5
Pörteners is een bedrijf dat snel en adequaat werkt. Uitvoering van de werkzaamheden zijn op tijd, snel en top uitgevoerd. Het is een fijn bedrijf om mee samen te werken.

 5 / 5    Huub Houben
25-03-2024
 5 / 5    5
Fijne communicatie, komen afspraken na, goede prijs en snelle levering.

 5 / 5    Vivien van Kuijk
21-03-2024
 5 / 5    5
fijn contact, goed overleg en snelle service!

 5 / 5    Krauth BV
20-03-2024
 5 / 5    5
Zeer goede communicatie en snelle service!

 5 / 5    Geert Tobben
15-03-2024
 5 / 5    5
Prima bedrijf! Komen afspraken na en leveren goed werk. Tevreden over de cementdekvloer.

 5 / 5    Roel Welten
12-03-2024
 5 / 5    5
Zeer professioneel bedrijf met bekwame medewerkers voor een goed prijs.
Komen gemaakte afspraken na.
Ik zou ze zo weer inhuren.

 5 / 5    Lars America
06-03-2024
 5 / 5    5
Snel afspraken mee te maken en goed werk.

 5 / 5    Paer Google mail
28-02-2024
 5 / 5    5
Top bedrijf.

Kan ze 100% aanraden.

Vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering alles tot in de puntjes geregeld.

Vloeren in tuinhuis en woning liggen er weer strak in en bij vertrek alles netjes opgeruimd.

Helemaal tevreden.

 5 / 5    Aaron
07-02-2024
 5 / 5    5
Vloer ligt er super strak en waterpas in precies zoals besproken. Wij als installatiebedrijf hebben de vloer zelf nagekeken.

 5 / 5    Wesley Wagemakers
06-02-2024
 5 / 5    5
Recent 2 verschillende cementdekvloeren door vloerenbedrijf Portners laten maken. Beide door hetzelfde en zeer ervaren team van 4 mannen, keurig, netjes, vriendelijk en zeer harde werkers. De vloeren liggen er beide perfect bij. De planning, tussentijdse communicatie met het kantoor verliep op rolletjes. Zeer tevreden! Een eventuele volgende keer zal ik zeker weer contact met ze opnemen. een echte aanbeveling voor diegen die het op prijs stellen dat afspraken worden nagekomen en goed werk wordt geleverd.

Lees volledig +
 5 / 5    John Smeets
05-02-2024
 5 / 5    5
De vloer ligt er netjes in . Goede communicatie over de werkzaamheden . Ik ben zeer tevreden

 5 / 5    Chantal Hees
31-01-2024
 5 / 5    5
Goede service, prettige communicatie, en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

 5 / 5    Thomas Delahaye
27-01-2024
 5 / 5    5
top werk afgeleverd en goede afspraken en kwaliteit

 5 / 5    Mick Thehu
24-01-2024
 5 / 5    5
Met duidelijke expertise werd de hoogte van de cementdekvloer bepaald en doorgesproken. Hierna werd in snel tempo door het team de vloer van 33m2 van ongeveer 5cm aangebracht. Alles werd vervolgens nog afgevlakt. De ruimte bestaat uit een vertrek samen met een badkamer waarin goed aflopend naar de afvoer is gewerkt. Het resultaat is, net als een vorige vloer, enorm goed afgewerkt. Dit was voor mij ook reden om ze opnieuw te vragen. Alles is ook nu weer netjes achtergelaten. Pörteners is mij indertijd aangeraden door verschillende aannemers als betrouwbare partner. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Lees volledig +
 5 / 5    Robert Vos
16-01-2024
 5 / 5    5
professioneel, goed geprijsd en prettig contact!

 5 / 5    Peter Verberne
03-01-2024
 5 / 5    5
Quick, reliable, flexible and professional. 9.5 out of 10, great job but lacking a little bit in a few finishing details.
 5 / 5    S H
31-12-2023
 5 / 5    5
De fa porteners is een zeer professioneel vloerenbedrijf
Geeft helder advies op lokatie en komt afspraken keurig na.
Het werk is perfekt uitgevoerd door zeer bekwame vakmensen
Kortom: Ik kan de fa. Porteners iedereen aanraden

 5 / 5    Frans Slabbers
31-12-2023
 5 / 5    5
zeer professioneel bedrijf stipt op tijd gaan zeer snel en secuur te werk 120m2 met veel kleine ruimtes voor de middag helemaal klaar en perfect afgewerkt, zal zeer zeker op meer projecten gaan inzetten

 5 / 5    wil de bruijn
31-12-2023
 5 / 5    5
Goede prijs, en binnen 4 dagen konden ze de zandcementvloer al komen storten! Top werk geleverd!

 5 / 5    Koen Theunissen
19-12-2023
 5 / 5    5
Alles gaat snel! Dag naar offerte aanvraag de offerte al binnen. Werk is uitgevoerd op de dag dat het ons uit kwam. Werk is netjes uitgevoerd! Na de werkzaamheden laten ze alles schoon achter!

 5 / 5    Patrick Van den Bogaard
11-12-2023
 5 / 5    5
Snel de offerte ontvangen en opdracht snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

 5 / 5    Remco Effing
07-12-2023
 5 / 5    5
Erg tevreden over de goede en snelle service. De vloer zat er binnen no time in, 70m2 binnen 3 uur met 4 man, strak afgewerkt… En nota bene alles opgeruimd en netjes achtergelaten!

 5 / 5    Andy
04-12-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Lei Giessen
27-11-2023
 5 / 5    5
 5 / 5    Ronald KREMERS
27-11-2023
 5 / 5    5
Zijn flexibel in de planning en komen de afspraken na. Vriendelijke mensen over.. of zeg maar in.. de vloer. Alles prima afgehandeld en laten het netjes achter.

 5 / 5    Le One Siverss
22-11-2023
 5 / 5    5
Top. Komen afspraken na. Vakmensen

 5 / 5    alex bruijns
21-11-2023
 5 / 5    5
Heb een goede ervaring met porteners
Vloerbedrijf
Raad ik iedereen aan .
Is goed en betaalbaar
Marcel meijer

 5 / 5    De peerdsstal
15-11-2023
 5 / 5    5
Kort en krachtig, Top!

 5 / 5    Tom Appel
13-11-2023
 5 / 5    5
Porteners heeft in onze woning een nieuwe cementdekvloer gestort. Goede kwaliteit en een mooi resultaat!

 5 / 5    Laura van Schijndel
10-11-2023
  1  /  20