Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review
 5 / 5    5
Netjes op tijd en komen gemaakte afspraken na. Werklui hebben netjes gewerkt en alles schoon achter gelaten.
 5 / 5    John Vanderheijden
07-12-2022
 5 / 5    5
Hele goede ervaring met Pörteners. We hebben een cementdekvloer laten storten. Na het krijgen van de offerte konden ze binnen 2 weken al beginnen. Erg snel en geen lange wachttijd. Het storten van de vloer ging erg snel en het personeel leverd vakwerk en is erg vriendelijk. Al met al zal ik ze aan iedereen aanraden!
 5 / 5    Sven Cobben
07-12-2022
 4 / 5    4
 4 / 5    Joost Schins
06-12-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    M Schiffer
02-12-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Gerben Dijkstra
30-11-2022
 5 / 5    5
Super bedrijf. Een echte aanrader.
 5 / 5    Henk Peeters
30-11-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Bart Stavasius
29-11-2022
 5 / 5    5
Onze cementdekvloer laten storten door pörteners vloerenbedrijf. Netjes gewerkt. Heel mooi resultaat, goede en duidelijke communicatie. Goede prijs kwaliteitverhouding.
 5 / 5    jonas is cool
25-11-2022
 5 / 5    5
Mannen hebben goed werk geleverd. De communicatie met het bedrijf was ook goed. Binnen een dag reactie
 5 / 5    Kevin Eijk
25-11-2022
 5 / 5    5
Heel vakkundig! Super werk geleverd Echt een aanrader!
 5 / 5    Joery Kuiten
23-11-2022
 5 / 5    5
Prima vakwerk geleverd strakke cementdekvloer aangebracht.
 5 / 5    Jos Janssen
21-11-2022
 5 / 5    5
Dank voor de goede service! Komen afspraken na en werken zorgvuldig. Aanrader!
 5 / 5    Jordy Reneerkens
16-11-2022
 5 / 5    5
Snel gemaakt, vak werk! Een echte aanrader!!!
 5 / 5    Demy Timmermans
16-11-2022
 5 / 5    5
Vriendelijke profi mannen . Werken snel en netjes . Een aanrader!
 5 / 5    Shirley Linssen
15-11-2022
 5 / 5    5
Vanaf eerste contact met Clement heel erg goed geholpen. Alles duidelijk en netjes werk geleverd. Kortom erg tevreden met de service en als er nog eens iets moet gebeuren met een vloer zijn zij de eerste die ik bel!
 5 / 5    [NL]boterboks Limburg
14-11-2022
 5 / 5    5
Afspraak is afspraak
 5 / 5    marko&migon koetsier
13-11-2022
 5 / 5    5
Top service, goede communicatie en kundige vakmensen! Bij ons een dekvloer gelegd, zeer tevreden.
 5 / 5    Kirsten Dietz
10-11-2022
 5 / 5    5
Tevreden over elk aspect! Contact prima, nemen de tijd om rustig alles te overleggen, met onaflatende vriendelijkheid alles uitleggen en dan.... gewoon(!!) Heel goed werk leveren. Naadloze loepzuiver laserstrak. Op tijd, zeer professioneel, hàrd werkende medewerkers geven jou het gevoel dat je huisje in goede handen is. Mijn complimenten! Thanx Pörteners!
 5 / 5    perry althusius
08-11-2022
 5 / 5    5
Vakkundig en perfect gemaakte cementdekvloer in 3 niveau’s. Dank aan de firma Porteners voor het vakmanschap.
 5 / 5    Roel Ramakers
03-11-2022
 5 / 5    5
Fijn professioneel bedrijf dat afspraken nakomt en kwaliteit levert. Vriendelijk personeel ook!
 5 / 5    Mirthe den Hartog
03-11-2022
 5 / 5    5
Wij hebben voor de tweede keer vloerenbedrijf porteners ingeschakeld voor het aanleggen van onze cementdekvloer. Waar later een woonbetonvloer op gegoten wordt .Het belangrijkste ,erg fijne en snelle communicatie , ze zijn optijd!! , fijn personeel, en top resultaat. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen. P.Kleeven
 5 / 5    Peter Kleeven
01-11-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Eskandar Hilawi
26-10-2022
 5 / 5    5
De vloeren zijn perfect. Zeer aan te bevelen. Vriendelijke medewerkers.
 5 / 5    Magdalena de Boer
25-10-2022
 5 / 5    5
Vakwerk afgeleverd top bedrijf een aanrader.
 5 / 5    Pascal Otten
24-10-2022
 5 / 5    5
Vriendelijk, snel en netjes gewerkt! Aanrader.
 5 / 5    Roy Bröls
24-10-2022
 5 / 5    5
Goede en correcte service. Net personeel en werkplek netjes achtergelaten. Prijs/kwaliteit klopt.
 5 / 5    paul strikers
21-10-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Francois Hampsink
21-10-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    mike meex
20-10-2022
 5 / 5    5
Flexibel, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle reactie, houden zich aan afspraken, vriendelijk en professioneel, snelle levering.
 5 / 5    Martijn Smeets
18-10-2022
 5 / 5    5
Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf, snelle reactie tijdens mailcontact. Komt afspraken na, en werken heel netjes en correct! Wij zijn een tevreden klant!!!
 5 / 5    Yvette Seevens
06-10-2022
 5 / 5    5
Komen afspraken perfect na je wordt steeds teruggebeld indien er vragen zijn
 5 / 5    KennCuypers
04-10-2022
 5 / 5    5
Super bedrijf! Ze werken heel netjes en laten alles schoon achter. De mensen zijn heel aardig en mee denkend.
 5 / 5    Ca B
27-09-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Ralf Heijthuijzen
26-09-2022
 5 / 5    5
Good planning communication; finished project quickly and cleanly; nice operators, explaining clearly what's happening and how it works
 5 / 5    Piet van Zeijl
19-09-2022
 4 / 5    4
Porteners werkt snel, op afspraak en onderhoudt goed contact.
 4 / 5    Stephan Schrier
19-09-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Luc Van Der Vorst
13-09-2022
 5 / 5    5
We hebben de cement dekvloer door het bedrijf laten maken en zijn zeer tevreden. Ze hebben nog eens goed meegekeken naar het peil van de vloer en zijn niet meteen begonnen met de werkzaamheden, komen zelf met ideeën, de communicatie met het bedrijf hebben we als zeer prettig ervaren, afspraken werden nagekomen en prijs kwaliteit verhouding vinden we heel goed! Kortom zeer tevreden en raden dit bedrijf aan.
 5 / 5    Brian en Rianne Vondenhoff
06-09-2022
 5 / 5    5
Super tevreden! Goede communicatie en komen afspraken netjes na. Afwerking is perfect!
 5 / 5    fabiola van Neijenhof
05-09-2022
 5 / 5    5
Perfect afgewerkte cementdekvloer, heel professioneel personeel met kennis van zaken, humor en werktempo. Aanbevelenswaardig
 5 / 5    Peter Kleinjans
26-08-2022
 5 / 5    5
Uitstekend bedrijf ,komen zeer snel op afgesproken tijd en zijn zo weer opgeruimd weg. Absolute aanrader
 5 / 5    kees van putten
26-08-2022
 5 / 5    5
Vriendelijk, komen afspraken na en leveren uitstekend werk. Ook de werknemers vriendelijk en behulpzaam en denken mee. Zeker aan te bevelen
 5 / 5    Paul Pustjens
09-08-2022
 3 / 5    3
De betonvloeren zijn opnieuw gestort deels voorafgaand aan het leggen van vloerverwarming en deels na het leggen van vloerverwarming (vloerverwarming is gelegd door een ander bedrijf). Op zich zijn de vloeren goed, maar er is onzorgvuldig gewerkt (veel spatten op de muren), moeizame communicatie (er was een coördinator, maar het bedrijf zocht steeds contact met mij en niet met de coördinator). Buren hebben geklaagd dat er betonafval in het riool gestort is, met verstopping en overstroming na regenval tot gevolg. Lees volledig +
oon onze reactie +
Beste heer Hagers, Wij betreuren uw ervaring met ons. Helaas hebben wij nooit iets van u vernomen over spatten op de muur of verstopping, dus hebben wij ook niet de kans gekregen dit eventueel op te lossen, voor u. Punt van moeizame communicatie vinden wij ook vervelend, daar de offerte aan u gericht was en op uw naam stond, hebben wij naar u gecommuniceerd. Des al niet te min, zijn we blij dat u tevreden bent met de geleverde vloeren.
 3 / 5    Steven Hagers
05-08-2022
 5 / 5    5
Top service! Bij alle vragen een snelle reactie gekregen. Vakkundig en netjes te werk gegaan! Erg tevreden over Porteners
 5 / 5    Lars Aben
04-08-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Paul van Lier
02-08-2022
 5 / 5    5
super goede service goed in gewerkt team en strak gelegd
 5 / 5    frank aussems
01-08-2022
 4 / 5    4
De mannen hebben prima werk geleverd en zeker aan te bevelen. Top.
 4 / 5    Thimor van Zijl
01-08-2022
 5 / 5    5
Top service!
 5 / 5    Frank Larue
01-08-2022
 5 / 5    5
storten betonvloer en afwerklaag voor betegeling
 5 / 5    Sjef Eijmael
01-08-2022
 5 / 5    5
heel erg tevreden over dit bedrijf ze hebben ons een cementdek vloer gemaakt prima gedaan volgende keer weer!
 5 / 5    Gerrit Weening
01-08-2022
 5 / 5    5
Fantastisch bedrijf. Reageren snel, komen afspraken na en de werkmannen zijn stuk voor stuk toppers. Moet je een vloer gelegd hebben, Pörteners is hét bedrijf waar je moet zijn!
 5 / 5    G “NeoGee” H
01-08-2022
  1  /  17