4.9 / 5 246 recensies 
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review

Google Reviews
 5 / 5    5

Vakkundig bedrijf. Fijn om mee samen te werken. Strakke vloeren. Blij mee.

 5 / 5    Michael Townsend
19-03-2020
 4 / 5    4

Tijdje terug een vloer laten storten ik ben hartstikke tevreden over het contact de informatievoorziening en de reactiesnelheid per mail. zelfs na dat de vloer gestort was werden mijn vragen nog steeds binnen een dag beantwoord top bedrijf een absolute aanrader.

 4 / 5    micha v
17-03-2020
 5 / 5    5

Snel, vakkundig geholpen tegen een scherpe prijs! Dit bedrijf is een aanrader.

 5 / 5    Jack Waayen
17-03-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Salsa Addicts
16-03-2020
 4 / 5    4

Mooie op tijd, strak vloertje en zeer goede vaklui! Zeker een aanrader, vooral de personen die bij ons zijn geweest!

 4 / 5    Randy Tabak
13-03-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    P Tinnemans
12-03-2020
 5 / 5    5

Perfecte vloer... Medewerkers die je nog adviseren.... Ben er heel blij mee. Bedankt!

 5 / 5    Monique Rooyakkers
09-03-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Maartje Heijckers
09-03-2020
 5 / 5    5

Snel offerte gekregen, zeer goede prijs. Werkzaamheden daarna snel ingepland, en ong. 100 m2, 6 cm op begane grond (tbv keuken, woonkamer, berging, gang en serre) in 2 uur tijd door 4 man snel en goed uitgevoerd. Vloer ligt er zeer strak bij !!! Zeer aan te raden. Cementdekvloer is direct gevlinderd en wordt op korte gecoat.

 5 / 5    richard beckers
06-03-2020
 5 / 5    5

Goeie communicatie werd netjes gebeld voor de afspraken ze lieten me optijd weten hoe of wat kwamen nog eerder dan de afgesproken tijd. Dat is natuurlijk super Verder vriendelijk personeel wat super mooi werk hebben geleverd!

 5 / 5    Ronald Giebels
04-03-2020
 5 / 5    5

In één woord prefect

 5 / 5    Jost247 Thissen
03-03-2020
 5 / 5    5

Eerlijk is eerlijk... snelle reactie, goede service, en keurig werk. Zeker een aanrader wat mij betreft en als ik nog een klus heb bel ik deze mensen weer. Ronduit zeer tevreden (en dat ben ik niet snel)!!

 5 / 5    Krijn Logister
01-03-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Brigitte Dobbelsteijn
20-02-2020
 1 / 5    1

 1 / 5    Patrick Philippen
17-02-2020
 5 / 5    5

Ik had oorspronkelijk een ander bedrijf om een vloer te storten. Helaas liet het bedrijf 1,5 uur later dan de geplande uitvoerdatum het afweten. Pörteners gebeld wat er mogelijk was en binnen 4 dagen kwamen de mannen met hun materiaal om een nieuwe cementvloer te leggen. De vloer ligt er echt waanzinnig strak in en kan niks anders zeggen dan dat dit bedrijf een super service heeft geleverd. Mocht ik ooit nog een nieuwe vloer nodig hebben dan zal ik zeker weer contact opnemen. Lees volledig +

 5 / 5    Roy van der Velde
13-02-2020
 5 / 5    5

Ze bestaan nog.Bedrijven die hun afspraken nakomen en perfect werk afleveren. Pörteners is zo'n bedrijf.Kan ik met gerust hart aanbevelen!

 5 / 5    Henk Kentjens
11-02-2020
 5 / 5    5

Ik schrijf hier een wat uitgebreider verhaal, want ik heb zelf een bloedhekel aan reviews als 'Top!' of 'Super'. Voor de aanbouw over twee verdiepingen aan mijn woning, die ik in eigen beheer en grotendeels zelf realiseer, heeft Porterners de cementdekvloeren gestort. Een op de begane grond en een op de verdieping. Ik ben bij Porteners uitgekomen op advies van een derde. Het grote voordeel van (bedrijven als) Porteners is dat men in staat is de vloer zeer snel te storten, vanwege het gebruik van de zand-cement truck. Deze truck heeft ter plaatse slechts een wateraansluiting nodig, en mengt de cement in de truck waarna deze in een slag de woning wordt ingevoerd. Dit was voor mij ideaal omdat er geen sprake is van mengen op straat op op de oprit, morsen van mortel op de bestrating en in de tuin. Het enige dat aandacht behoeft is het beschermen de raam- of deuropeningen waar de slang door naar binnen komt. Daarnaast heb ik zelf met een bouwzeil de bestrating voor de deuropening afgedekt, want daar is onvermijdelijk sprake van mortelresten (door loskoppelen slang van de stortvoet en van de het schoeisel van de mannen). De uitvoering van het werk zelf ging zeer snel en efficient. Drie man binnen die de vloer storten en afrijen, de chauffeur/opperman buiten voor de ondersteuning. Per vloer (23 m2) nam het ongeveer een uur in beslag. De vloer op de begane grond werd afgevlinderd, voor de vloer boven was dit niet mogelijk omdat het vlinderapparaat niet op de bovenverdieping kon worden gebracht. De benedenvloer is gestort over vloerverwarmingsslangen. Ik ga er vanuit dat die het lopen over de slangen en het scheppen van de mortel hebben overleefd, maar dat weet ik pas als ik de verwarming na droging van de vloer kan aansluiten. Vwb de prijs: ik heb geen verdere vergelijkingen gemaakt; de offerte sprak mijn aan en vooral het gegeven dat de vloeren op korte termijn en snel gestort konden worden. Het enige minpunt dat ik geef is het feit dat de 'mannen' (zoals alle bouwvakkers eigenlijk) in de ruimte waar ze werken stug door blijven roken en peuken opsteken. In ons geval was dit vervelend want de rook trok gelijk door het hele huis heen. (Het was geen ruwbouw maar een bestaande woning.) De vloeren drogen inmiddels goed op en blijven daarbij vlak. Al met al geef ik een score van 95 op schaal van 100. Lees volledig +

 5 / 5    Johan van der Spoel
07-02-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    jacqueline jungbluth
04-02-2020
 5 / 5    5

Flexibel over tijdstip van levering en plaatsing. Heel vlot gewerkt met een zeer strakke vloer als resultaat. De medewerkers dachten mee en gaven tips over het vervolg. Kreeg creditnota voor aantal m2 dat teveel in offerte stond. Fijne ervaring

 5 / 5    jozef hensels
03-02-2020
 5 / 5    5

Afspraak en kwaliteit staat hoog bij Porteners zeker aan te bevelen. Top

 5 / 5    Giel Niens
28-01-2020
 5 / 5    5

We kunnen Pörteners ten zeerste aanbevelen. Waren er zo maar meer bedrijven. Snelle en goede communicatie. Alles is zeer netjes uitgevoerd door zeer vriendelijke medewerkers.

 5 / 5    n. koolen
27-01-2020
 5 / 5    5

De firma Pörteners benaderd om op zeer korte termijn een afdekvloer te storten, was allemaal geen probleem, direct een offerte gekregen. Binnen een week zijn de wzh worden uitgevoerd. Supper strak vloertje neergelegd, de mannen werken zeer nauwkeurig en snel, vooral snel!! Bedankt fa. Pörteners voor de super geleverde service's.

 5 / 5    Frank Palosi
24-01-2020
 5 / 5    5

Vriendelijk en snelle communicatie. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Goed ontvankelijk voor vragen en advies.

 5 / 5    Alltracks
23-01-2020
 5 / 5    5

Offerte gevraagd in de avonduren, volgende morgen al binnen. Zelfde dag nog ter plaatse komen opnemen. Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Ook nog eens voor een prima prijs. Zorg wel dat de koffie klaarstaat. Prima en snel gewerkt. Top bedrijf.

 5 / 5    Jos Slijpen
20-01-2020
 5 / 5    5

Na veel problemen met onze cement dekvloer . Kwam porteners op ons pad . Binnen een week was een aardige meneer al bij ons . En in 10 minuten was ie weer weg . Zo snel ging alles . Alleen maar fijn. Een paar dagen later stond al de sloop ploeg op de stoep en de dag erna met 4 man bepakt en bezakt inclusief een grote vrachtwagen vol materialen kwamen ze al de nieuwe vloer maken. Na 1 kop koffie zat niemand meer stil . Het motto leek wel , niet lullen maar vloeren vullen. Ook dit hebben we vaak anders meegemaakt .en ...Snel secuur en schoon . Zo netjes ook nog nooit eerder meegemaakt . Per ongeluk nog 2 bloembakken geraakt , en ook dit hetzelfde uur nog gemeld bij de baas, door t personeel zelf. De baas belde nog geen halve dag later persoonlijk terug . En de bakken werden zonder enige problemen direct verrekend met de rekening van ons . Aangezien ze al vroeg kwamen en het nog half donker was toen ze weer gingen zat er helaas wat cement resten op onze mooie tegels . Ik hoefde maar 1 telefoontje te plegen en een dag later de schoonmaakploeg op de stoep . Alles keurig op geruimd .ook waar ik zelf met m'n schoenen per ongeluk naar de voordeur meermalig was gelopen. Wat een super bedrijf .waren we maar direct met jullie in zee gegaan . Wij menen oprecht dat wij jullie aan iedereen durf aan te bevelen . Zonder enig woord hebben jullie met liefde voor jullie vak . De ellende van anderen bij ons met volle overgave opgelost. Dat betuigt van ware vakmanschap . Dank jullie wel . Julie hebben weken ellende en verdriet terug gebracht naar enkele dagen geduld en weer durven dromen van de bouw die alsnog kwalitatief kan worden afgerond ? Lees volledig +

 5 / 5    Marina Tijhuis
20-01-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Marcel kla
17-01-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Patrick Breemen
11-01-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Jean van Birgelen
09-01-2020
 5 / 5    5

Complimenten voor dit bedrijf, hadden een spoedklus vlak voor de kerst. We zijn super snel geholpen en een perfect resultaat. Ga zo door mannen! En bedankt. Groetjes Arno

 5 / 5    Arno Janssen
02-01-2020
 5 / 5    5

Een spoedgeval omdat de oude cementdekvloer loskwam bij het frezen. Super goede en snelle service! Dezelfde week nog stond Pörtners voor ons klaar om een nieuwe cementdek te storten (ondanks de feestdagen!). Veel verstand van zaken en vriendelijk personeel. Kwalitatief goed afgewerkte cementdek, geschikt voor frezen vloerverwarming, heel tevreden. Communicatie via app, telefoon en e-mail verliep heel fijn. Kortom: een aanrader!

 5 / 5    Bas Koning
02-01-2020
 5 / 5    5

stipt, vriendelijk en komen afspraken na. professioneel bedrijf!

 5 / 5    a d
29-12-2019
 4 / 5    4

Het bedrijf leverde service en kwaliteit zoals afgesproken en op tijd, zeer tevreden!

 4 / 5    Wil Hermans
28-12-2019
 5 / 5    5

Van begin tot einde liep alles perfect.

 5 / 5    Bart Leijendeckers
28-12-2019
 5 / 5    5

Prima service, goede kwaliteit vloer en fijne communicatie!

 5 / 5    Sjuul Derks
18-12-2019
 5 / 5    5

Betrouwbaar bedrijf dat graag met je meedenkt met advies en planning, zowel telefonisch, per mail en persoonlijk contact. Zorgvuldig en net werkende medewerkers die snel en vakkundig onze vloer in een nette staat hebben gelegd. Erg blij met het eindresultaat!

 5 / 5    Cecile op het Veld
11-12-2019
 5 / 5    5

Zeer professioneel bedrijf! Zeer gericht op wensen van de klant met zeer kundig advies en snelle respons! Keurige dekvloer binnen een kort termijn afgeleverd en dat voor een zeer betaalbare prijs!

 5 / 5    Brian Ritzerfeld
11-12-2019
 5 / 5    5

WIj hadden een spoedklus.....gebeld....week erop heel team om de klus te klaren....goede prijs...geen moeilijk gedoe...recht toe recht aan....SUPER.

 5 / 5    Sandra Bos
11-12-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Yvonne jansen
06-12-2019
 5 / 5    5

goede service, snel, vakwerk.

 5 / 5    jannie stal
04-12-2019
 5 / 5    5

Porteners heeft bij ons in totaal ca. 100 m^2 cementdekvloer geplaatst. Alle afspraken zijn perfect nagekomen, de vloer ziet er strak uit (er komt verlijmde PVC bovenop dus afwerking was van belang) en alle werk is netjes en zonder onnodige rommel uitgevoerd. Al met al een aanrader!

 5 / 5    roger
02-12-2019
 5 / 5    5

Ze hebben verstand van het vak en ze hebben ons heel goed geadviseerd. Er is een aantal keer contact geweest zowel per mail en telefonisch en beide waren zeer prettig en snel afgehandeld.

 5 / 5    Beau Palm
26-11-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Sarah Brouwers
25-11-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Dion Spronken
25-11-2019
 5 / 5    5

Goede service volgens afspraak! Prettig contact zowel vooraf als tijdens het werk.

 5 / 5    Erik Janssen
22-11-2019
 5 / 5    5

Komen afspraken na en leveren werk netjes op

 5 / 5    Nicole Philips
22-11-2019
 5 / 5    5

Van offerte tot oplevering fijn contact gehad. Prima nazorg. Vriendelijk en correct personeel. Complimenten voor het keurig achterlaten van het opgeleverde werk.

 5 / 5    Carlo Eussen
20-11-2019
 5 / 5    5

Vriendelijk, kennis van zaken, snel en een strak resultaat

 5 / 5    D V
19-11-2019
 3 / 5    3

 3 / 5    Vincent
15-11-2019
 5 / 5    5

Goede ervaringen, komt afspraken na en heeft gezorgd voor een kwalitatieve vloerafwerking. Aanrader!

 5 / 5    Stefan Seerden
11-11-2019
 5 / 5    5

Dekvloer in een uur tijd gelegd. Aardige mensen. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Top vakmensen.

 5 / 5    R.H.A. VESTERS
31-10-2019
 5 / 5    5

Super bedrijf, denken mee en leveren perfecte service op alle fronten

 5 / 5    Kim Soeren
29-10-2019
 5 / 5    5

Erg tevreden, Hebben netjes gewerkt. Bedankt voor het verzorgen van onze dekvloer, nieuwbouw woning te Ospel.

 5 / 5    Jolanda Op 't Root
22-10-2019
 5 / 5    5

Snel en vakkundig alles opgeruimd zeer tevreden

 5 / 5    Leo Dircks
16-10-2019
 5 / 5    5

Snel en goed geleverd werk door vakmensen. Prettig zaken gedaan met Pörteners B.V.

 5 / 5    Ruben Veetman
16-10-2019
 5 / 5    5

De vloer is ca. 4 weken geleden gelegd. Ik ben tevreden omdat de werkzaamheden prima zijn uitgevoerd. Dit geldt ook voor de advisering, planning en afspraken.

 5 / 5    Jean Wingen
08-10-2019
 5 / 5    5

Alles volgens afspraak afgehandeld, en super glad werk afgeleverd. We zijn er heel tevreden over Porteners, dit bedrijf is echt een aanrader. top werk afgeleverd.

 5 / 5    Leon van de Port
07-10-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Kisters Bouwservice & Techniek
07-10-2019
 5 / 5    5

Zeer tevreden over Pörteners vloerenbedrijf. Goed advies gekregen over ons renovatieproject. Pörteners was zeer flexibel, korte levertijd, professioneel en snel. Binnen 2 uurtjes lag er bij ons een perfecte cementdekvloer. En dat voor de beste prijs in Limburg. Een echte aanrader.

 5 / 5    Dyon Beuken
01-10-2019
 5 / 5    5

Houden zich aan de afspraak. Voldoende info en strak afgeleverd.

 5 / 5    Jan Stals
01-10-2019
 5 / 5    5

Top vloer voor een schappelijke prijs

 5 / 5    Chtit Hees
30-09-2019
 5 / 5    5

Vloer snel en vakkundig gelegd Ze hebben alles netjes achter gelaten met de juiste instructies Prijs/kwaliteit is prima Dus al met al zeker een aanrader

 5 / 5    Richard van Cranenbroek
26-09-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Jasper Grobbenhaar
21-09-2019
 5 / 5    5

Het persoonlijk contact, het meedenken en de geleverde service zijn zeer positieve ervaringen die ik heb opgedaan met Porteners Vloeren.

 5 / 5    Roy Coenemans
20-09-2019
 5 / 5    5

Topservice, nette werknemers, zijn wel gek op koffie !! Kortom prijs kwaliteit verhouding is goed. Communicatie is ook goed. Snel een offerte of telefonisch contact belt ook altijd terug! Wachttijd is wat lang maar dat is logisch als je zulke kwaliteit levert. Dik tevreden.

 5 / 5    Sander Voor
16-09-2019
 5 / 5    5

Fantastisch bedrijf. Leveren top cementdekvloeren. Op tijd, voor reeele prijs, hebben heldere communicatie over afspraken en top mannen in dienst die een goede vloer weten te storten.

 5 / 5    Cassandra Seelemeijer
11-09-2019
 5 / 5    5

Op korte termijn konden ze een relatief grote oppervlakte aannemen. Dit tegen een goed tarief, transparante facturatie en met een goede kwaliteit.

 5 / 5    Patsj op Boys
10-09-2019
 5 / 5    5

Zeer goede service. Alles netjes achtergelaten. Ondanks defecte betonwagen toch afspraak nagekomen. Wij zullen dit bedrijf zeer zeker aanprijzen bij vrienden en kennissen.

 5 / 5    A. Baade
09-09-2019
 4 / 5    4

Snel en vakkundig werk geleverd ! Goede communicatie.

 4 / 5    Piet Kersemakers
09-09-2019
 5 / 5    5

Super dekvloer aangebracht. Hebben voor de werkzaamheden goed advies gegeven! Bedankt voor de snelle en goede service!

 5 / 5    Maikel Heinen
04-09-2019
 4 / 5    4

Vloer gemaakt door een ploeg Turkse mannen met een eigen bedrijf in opdracht van Pörteners. Topwerk !!!

 4 / 5    Angelique Driessen
03-09-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Svintha Krikke
02-09-2019
 5 / 5    5

Goed advies, goede service en daarbij perfect en snel werk geleverd!!

 5 / 5    Stefan R
02-09-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    John Willemsen
29-08-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Janine Vestjens
28-08-2019
 5 / 5    5

Goede prijs, perfect uitgevoerd, goed en persoonlijk contact!

 5 / 5    mr w
27-08-2019
 5 / 5    5

Zeer goed! alles zeer netjes uitgevoerd als besproken, goede prijs, persoonlijk contact.

 5 / 5    Marie-José Dohmen
27-08-2019
 5 / 5    5

Zeer snel en vakkundig heeft Pörteners vloerenbedrijf de smeervloer aangebracht. Prettig contact met de medewerkers.

 5 / 5    BLAUWcommunicatie
23-08-2019
 5 / 5    5

Snel en goed geholpen. Ze waren zeer behulpzaam en alles volgens afspraak.

 5 / 5    anda chen
14-08-2019
 5 / 5    5

keurig verlopen vanaf offerte tot en met oplevering!

 5 / 5    Henri Spronck
25-07-2019
 5 / 5    5

Pörtners B.V. Houdt zich netjes aan afspraken en binnen no time ligt er een keurige vloer!

 5 / 5    Anja Spiertz
23-07-2019
 5 / 5    5

Een aanrader, goede kwaliteit, vakmensen, snelle reacties op e-mail en de gemaakte afspraken worden nagekomen!

 5 / 5    Sven Brouwers
23-07-2019
 5 / 5    5

Top bedrijf!!! Aanrader voor iedereen. Personeel is heel vriendelijk en deskundig. Ze doen alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en werk af te krijgen. Leveren top kwaliteit van werkzaamheden aan vloer en werken alles netjes af. Zeer tevreden in zijn totaliteit over Porteners bedrijf!!!

 5 / 5    Medina Crnovrsanin
23-07-2019
 5 / 5    5

Goede afspraken perfect werk geleverd. Vriendelijke mensen. Ook zeer snelle reactie op mijn mail verkeer. Gewoon aan te raden als ik weer iets heb zijn jullie weer van de partij. Hartsikke bedankt en ook voor de mannen die dit gemaakt hebben. Wiel Moonen

 5 / 5    Wiel Moonen
21-07-2019
 5 / 5    5

Fijne samenwerking, goed eindresultaat, super planning, netjes gewerkt, schoon achter gelaten. Fijn dat jullie zo vlak voor de bouwvak nog tijd hebben gemaakt om 2 relatief kleine vloeren te komen maken.

 5 / 5    Chris Sleijpen
19-07-2019
 3 / 5    3

1e afspraak door kapotte machine afgezegd, 2e afspraak alles goed verlopen

 3 / 5    J Engels
18-07-2019
 5 / 5    5

Veel kennis van zaken, goede kwaliteit vloer en een snelle levering. Top!

 5 / 5    Laurens Keulen
17-07-2019
 5 / 5    5

Snel , betrouwbaar en duidelijke informatie. Vervolgens vakkundig werk afgeleverd! zeer aan te raden.

 5 / 5    Patrick Laheije
15-07-2019
 5 / 5    5

We hebben een cement dekvloer laten leggen. Personeel waren zeer vriendelijk en hebben hard doorgewerkt. De vloer die ze hebben afgeleverd is mooi en goed. Geen rotzooi achter gelaten. Kortom een echte aanrader.

 5 / 5    Marco Knopperts
14-07-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Ton Hendrikx
12-07-2019
 5 / 5    5

Wegens vloerproblemen tijdens de verbouwing hadden wij adhoc een nieuwe dekvloer nodig. Meteen werd er geschakeld en doorgepakt en binnen 4 dagen hadden wij een nieuwe dekvloer. Top werk en super meedenkend !! Dikke aanrader !!

 5 / 5    Jacko Peeters
10-07-2019
 5 / 5    5

Prima bedrijf, goede afspraken , prettige samenwerking. Goed werk geleverd en perfect alles schoon achter gelaten. .

 5 / 5    Rob Smeets
09-07-2019
 5 / 5    5

Over bedragen ga ik het niet hebben. Maar de service en de afwerking van het personeel is goed. Na afspraak was mijn vloer binnen een week gelegd.

 5 / 5    J
04-07-2019
 5 / 5    5

Zeer proffessionele firma.Offerte binnen een paar dagen in huis,prima afspraak kunnen maken wannneer het werk geleverd wordt.Een dag van te voren wordt gebeld hoelaat de vloerders komen.Er wordt zeer goed werk afgeleverd,super strakke vloer.En alles wordt weer netjes opgeruimd.En wat me er opviel,de sfeer onder het personeel was zeer goed.En dit komt het geleverde werk alleen maar ten goede. Dus heel erg tevreden met de firma Pörteners .

 5 / 5    wil meijers
03-07-2019
 5 / 5    5

Goede communicatie, snelle en goede oplevering zonder rommel.

 5 / 5    Tom Bongaerts
03-07-2019
 5 / 5    5

Al veel klus bedrijven over de vloer gehad maar de samenwerking met Pörteners was gewoon super. Goede prijs, snel offerte gekregen, snelle levering en vakkundig. In de keuken en bijkeuken een cementvloer laten storten door Pörteners. Binnen 1,5 uur waren ze weg en lag de vloer strak erin. En geen rotzooi achtergelaten!! Wij raden iedereen dit bedrijf aan.

 5 / 5    Semmy Mulder
24-06-2019
 5 / 5    5

De vloer zeer netjes afgewerkt offerte snel binnen gekregen en snel een afspraak kunnen maken. Gewoon super

 5 / 5    peter ypeij
21-06-2019
 5 / 5    5

Wij zijn zeer tevreden over de Firma Pörteners B.V. VLOEREN. Men hield zich keurig aan de gemaakte afspraken en de vloer ligt er keurig bij.

 5 / 5    Jan Kempen
17-06-2019
 5 / 5    5

Super tevreden over de goede en snelle service van Pörteners B.V. De werkzaamheden zelf zijn vlot klaar, alles wordt weer netjes opgeruimd en schoongemaakt.

 5 / 5    Lianne Evers
17-06-2019
 5 / 5    5

prettig om zaken mee te doen en vakbekwame uitvoerenden.

 5 / 5    Arno D'Elfant
12-06-2019
 5 / 5    5

Zeer tevreden over onze vloer gemaakt door Vloerenbedrijf Pörteners b.v. Voorbereiding, uitvoering en communicatie via mail en telefoon verliepen prima. Ik kan ze iedereen aanraden

 5 / 5    Agnetha Van Herten
11-06-2019
 4 / 5    4

Snelle levering, goed product!

 4 / 5    Rob Vroomen
11-06-2019
 5 / 5    5

Goede ervaring met Pörteners gehad. Kwamen vantevoren de situatie bekijken, maakten een offerte met een goede prijs. Dag van storten dekvloer netjes op tijd, vriendelijke mannen, ruimen eigen spullen netjes op. Wij zijn tevreden.

 5 / 5    Marloes Rongen
03-06-2019
 5 / 5    5

Perfect, binnen 48 uur na telefonische contact opname kwam iemand het werk bekijken. 24 uur later was de offerte binnen per e-mail. Na ons besluit om de werkzaamheden door Pörteners te laten uitvoeren, werden de werkzaamheden ca. 14 dagen later ingepland. De ploeg van 4 man die het werk maakte was perfect op elkaar ingespeeld, van opbouwen installatie, maken vloer, tot aan het opruimen toe, iedereen had zijn taak. Buitengewoon tevreden.

 5 / 5    John Benders
03-06-2019
 5 / 5    5

Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten van Pörteners B.V. Communicatie onderling verliep heel soepel en vastgelegde afspraken werden ook nagekomen. De vloer ligt er superstrak bij, tegelzetter zal er zeker tevreden mee zijn. Wij zullen dan ook zeker in de toekomst weer gebruik maken van hun diensten!!!

 5 / 5    Job Beckers
30-05-2019
 5 / 5    5

Eigenlijk 2 weken levertijd werd uiteindelijk binnen 1 week!!! Heel fijn en zeer vriendelijk geholpen zowel aan de telefoon als via de mail.

 5 / 5    Resie Heymans
29-05-2019
 5 / 5    5

Super tevreden over de snelle en goede service van pörteners B.V. Telefonisch goed bereikbaar en op alle vragen werd snel op gereageerd. Zeker aan te raden!!

 5 / 5    Rachida B
27-05-2019
 5 / 5    5

Snelle reactie, afspraken nagekomen EN goed werk geleverd

 5 / 5    Wim Gommers
22-05-2019
 5 / 5    5

Prima communicatie, open en eerlijk. Offerte traject verliep snel en duidelijk. Planning; afspraken is afspraak en de opgeleverde vloer prima van kwaliteit en erg vlak! Prijs kwaliteitsverhouding voor mij ook prima. Kortom; fijne partij!

 5 / 5    Michel Janssen
22-05-2019
 5 / 5    5

Tevreden over de samenwerking en het eindresultaat!

 5 / 5    Tim Beijers
21-05-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Cattle Wally
16-05-2019
 4 / 5    4

Goede communicatie met het kantoor. De mensen die komen werken . Zijn harde werkers. Met Met hun is ook een goede communicatie.En doen precies wat u verwacht

 4 / 5    Pierre Van Den Hurk
16-05-2019
 5 / 5    5

Goede en juiste productinformatie. Flexibel met veranderingen en problemen oplossen. Mannen die de vloer kwamen chappen waren zeer bekwaam. Aanrader

 5 / 5    Joy Goessens
15-05-2019
 5 / 5    5

Thanks voor de snelle service en netjes gewerkt

 5 / 5    Susanne
13-05-2019
 5 / 5    5

Zeer vakkundig bedrijf!

 5 / 5    Sven
10-05-2019
 5 / 5    5

Kwamen na een telefoontje meteen kijken. Diezelfde dag al een offerte mogen ontvangen. De ff erna werd de cementdekvloer al gestort. Vriendelijk personeel die vakkundig en netjes hun werk doen. Een aanrader.

 5 / 5    Mandy Frissen
09-05-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Bas Bouwman
07-05-2019
 5 / 5    5

Een prachtige cementdekvloer gelegd over een vloerverwarmingssysteem na vakkundig advies. Snelle levering en prima prijs-kwaliteit.

 5 / 5    Floris H
30-04-2019
 5 / 5    5

Supersnel en vakkundig gewerkt. Helemaal goed

 5 / 5    Dave Quadvlieg
24-04-2019
 5 / 5    5

Werkt snel, denk mee, prijs volgens afspraak

 5 / 5    Leon Slag
15-04-2019
 5 / 5    5

Top bedrijf! Duidelijke afspraken en super werk geleverd!!

 5 / 5    Zavanjo Haas
09-04-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Koert Zwart
08-04-2019
 5 / 5    5

Prettige samenwerking. Een partij waar je goede afspraken mee kan maken voor een eerlijke prijs.

 5 / 5    Enzo Bronzwaer
05-04-2019
 5 / 5    5

De service was uitstekend! Er werd zeer snel gehandeld. Teven is de prijs kwaliteit verhouding ook goed. Erg blij met het eindresultaat! We raden dit bedrijf iederaan aan.

 5 / 5    Dennis B
25-03-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Rob Vintcent
25-03-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Himitsu GardenandPond
25-03-2019
 5 / 5    5

Super service! Vloer kon op korte termijn gemaakt worden. Prijs is goed, vloer is gewoon perfect. Werknemers zijn erg vriendelijk. De werkzaamheden zelf zijn vlot klaar, alles wordt weer netjes opgeruimd en schoongemaakt. Echt een aanrader!

 5 / 5    doppenberg patrick
25-03-2019
 5 / 5    5

Op hele korte termijn kon de cementdekvloer worden gestort. Vloer ligt er keurig in. Zeer gemotiveerde medewerkers.

 5 / 5    Bert-Jan Albersen
08-03-2019
 5 / 5    5

Op zeer korte tijd, kan de vloer gelegd worden. Goed en correct werk. Duidelijk communicatie. Zeer zeker een aanrader.

 5 / 5    Danny s
06-03-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Jochen Cals
26-02-2019
 5 / 5    5

Top. Komen hun afspraken na! Goed contact mee gehad.

 5 / 5    Lanne Aben-Boon
25-02-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Ron Siegersma
18-02-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    maily wijnen
11-02-2019
 5 / 5    5

Gewoon goed! Snel contact, en perfect werk afgeleverd! Dus: aanrader

 5 / 5    Roger Benders
09-02-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Ilona Janssen
08-02-2019
 5 / 5    5

Snel, goed en prettig bedrijf om mee te werken!

 5 / 5    Rhodri van Dooren
07-02-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Roy Pustjens
28-01-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Ruud Verbiesen
07-01-2019
 5 / 5    5

Super strakke vloer gemaakt in mijn werkplaats. Keurige offerte, qwa prijs kan er geen andere firma aan tippen. Van het moment van opdracht verstrekking tot het storten van de vloer ging zeer weinig tijd verloren. Zeker aan te bevelen.

 5 / 5    Roel Gijsbers
21-12-2018
 5 / 5    5

Wij hebben zeer goede ervaring met firma Pörteners. Een snelle offerte maar ook op een korte termijn de werkzaamheden uitgevoerd! Een echte aanrader!

 5 / 5    Leroy Theunissen
21-12-2018
 5 / 5    5

Zéér klantvriendelijk. Goede service en prima werk

 5 / 5    Pierre Hollands
20-12-2018
 5 / 5    5

Een voorbeeld voor hoe een aannemer dient te werken. Lage drempel, goede uitleg wat er gaat/moet gebeuren en afspraak is afspraak. De prijs is goed en ze werken heel netjes, schoon en plezierige mensen welke langs komen. Ik heb 80 vierkante meter zwevende cement dekvloer laten storten met vloerverwarming, en de inloopdouche laten afwerken met afschot. Ze zijn om 06:45 aangekomen, en ze waren om 10 uur alweer op weg naar de volgende klus. De tegelzetter was zeer content met het resultaat, en ik zou zonder twijfelen de volgende keer weer gebruik maken van dit bedrijf. Als u dit leest, en op zoek bent naar een degelijk vloerenbedrijf, zoek niet verder. Ik denk dat alle reviews voor zich spreken. Lees volledig +

 5 / 5    britewire s
19-12-2018
 4 / 5    4

Supersnelle service en heel erg aardige mensen. 42 meter vloer kant en klaar in nog geen 3 uur.

 4 / 5    Marion Moesman
11-12-2018
 5 / 5    5

Volgens afspraak, fijne werknemers en top resultaat. Zeer tevreden!

 5 / 5    albert en cecile augustinus
06-12-2018
 5 / 5    5

Quick response, flexible approach and delivered good work! Would recommend them to others with pleasure.

 5 / 5    Shanna Paulissen
28-11-2018
 4 / 5    4

Vloer zag er netjes uit. Enkele kleine puntjes waar de vloer beetje oneffen was.

 4 / 5    Naud van der Cruijsen
21-11-2018
 5 / 5    5

Prima kwaliteitsbedrijf. Goede kwaliteit vloeren, fijne communicatie en vriendelijk personeel. Cementdekvloer is zeer netjes. Zeker aan te raden.

 5 / 5    Niels Vranken
20-11-2018
 5 / 5    5

Zeer snelle reactie op offerte-aanvraag. Creatieve meedenker. Geweldig teamwerk bij de uitvoering. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb

 5 / 5    thijs demollin
15-11-2018
 4 / 5    4

Na alle eerdere werkzaamheden in eigen beheer te hebben gedaan zoals betonvloer storten, isoleren en vloerverwarming leggen de uiteindelijke dekvloer voor de tegels door porteners laten opleveren. Complete onderverdieping laten doen circa 55m2 na tevredenheid waarvan een deel zwevend op isolatie i.v.m vloerverwarming. Werkzaamheden gingen zeer snel en ondanks dat ik zelf aan het verbouwen ben is er geen rotzooi achtergelaten. Vloer ligt er nu 2 weken in en tot nu toe ziet het er allemaal prima uit, verwacht geen problemen met tegelen. Lees volledig +

 4 / 5    glenn craenen
13-11-2018
 5 / 5    5

Top bedrijf, duidelijke en heldere afspraken via de telefoon en binnen een dag offerte in de mail. Komen netjes op tijd en hebben perfect werk geleverd. Harde werkers die snel en goed hun werk doen. Zeer tevreden over Pörteners BV. met dank aan alle medewerkers.

 5 / 5    Gaston Delfant
11-11-2018
 5 / 5    5

Snel, vakkundig en zeer tevreden met het resultaat!

 5 / 5    Jos Cals
08-11-2018
 5 / 5    5

Even een klus tussendoor nadat de bestaande de vloer niet meer te redden was. En ondanks de drukte toch geregeld dat ik mijn deadline kan halen. Pörteners bedankt en jullie heren hebben prima werk verricht.

 5 / 5    Annemie Ederveen
05-11-2018
 5 / 5    5

Fijn contact en komt afspraken snel na.

 5 / 5    Martijn Nillesen
05-11-2018
 4 / 5    4

De persoonlijke contacten zijn altijd in een plezierige sfeer verlopen. Opgeruimd en met een goed humeur is er steeds gereageerd op zaken die ik tussentijds wilde aanpassen. Ik ben zeer tevreden over het nakomen van de afspraken. Op de afgesproken dagen en tijden waren ze paraat. Deskundig personeel werkte netjes en met inzet. Ook mijn bouwkundig adviseur was zeer te spreken over de systematische manier van werken en het eindresultaat.

 4 / 5    Jac Houwen
03-11-2018
 5 / 5    5

Redelijke prijs. Snelle uitvoering. Goed werk. Wat wil je nog meer.

 5 / 5    Math Gerits
31-10-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    peter pellemans
29-10-2018
 5 / 5    5

Goed werk geleverd zeer tevreden met de snelle service

 5 / 5    mariska voorpijl
28-10-2018
 5 / 5    5

jongens hebben goed werk gedaan !!

 5 / 5    Huub Penders
26-10-2018
 5 / 5    5

Goed werk geleverd, goede afspraken, goede bereikbaarheid en communicatie. Zeer tevreden.

 5 / 5    Tara van der Drift
25-10-2018
 5 / 5    5

Goede en snelle service!

 5 / 5    Vincent Franssen
25-10-2018
 5 / 5    5

Top bedrijf! Ik kreeg binnen enkele minuten reactie op een offerteaanvraag en sinds dat moment is alles super en snel blijven lopen. Dit bedrijf komt zijn afspraken na en levert vakwerk. Als je een cementdekvloer nodig hebt, hoef je niet langer te zoeken.

 5 / 5    Johan Peters
23-10-2018
 5 / 5    5

Gehele traject van offerte tot uitvoering uitstekend geregeld. Heldere offerte en afspraken worden van begin tot einde nagekomen. Goede prijs kwaliteit. Medewerkers werken netjes bij de uitvoering zelfs in een bestaande woning een afwerkvloer op de zolder maken.

 5 / 5    Ralph Granzier
20-10-2018
 5 / 5    5

Mannen leveren heel goed werk en omdat ikzelf in de vloerenbranche zit en al heel wat vloeren ben tegengekomen weet ik als geen ander hoe in dit geval een cementdekvloer eruit moet zien! Echt strak en alles conform afspraak dus een echte aanrader.

 5 / 5    Ruud von Kruchten
18-10-2018
 5 / 5    5

Zeer snel een offerte ontvangen en prettig contact gehad met Clement Pörteners zelf. Op de dag van smeren gingen de mensen vakkundig en snel te werk. Ben zeer tevreden over onze nieuwe cementdekvloer en raad dit bedrijf dan ook zeker aan!

 5 / 5    Danny Ridderbeeks
08-10-2018
 5 / 5    5

Zeer snelle reactie, offerte binnen een dag en cementdekvloer gemaakt binnen een week. Vakkundig, professioneel. Verder alles netjes achtergelaten, zeer tevreden!

 5 / 5    Fabiënne Bertrand
05-10-2018
 5 / 5    5

Goede communicatie, medewerkers werken snel, nauwkeurig en maken alles netjes schoon. Prijs is ook acceptabel

 5 / 5    Bryan Cobben
01-10-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Noud Gieling
01-10-2018
 5 / 5    5

Prima communicatie en werk (snelle opname, correcte offerte en goede uitvoering). Wat wil je nog meer...

 5 / 5    Dave Ubachs
28-09-2018
 4 / 5    4

 4 / 5    Hub Dohmen
26-09-2018
 5 / 5    5

De afspraken die gemaakt waren perfect nagekomen de jongens waren op tijd snel en goed werk geleverd prima job boy,s .

 5 / 5    Frank Plat
24-09-2018
 5 / 5    5

Heel vriendelijke eigenaar kon snel vooraf komen kijken. Offerte ook heel snel in de mail. En de afwerking was uiteindelijk ook top! Netjes op de afgesproken tijd en dag en de vloer heel netjes!

 5 / 5    Alice Reumkens
24-09-2018
 5 / 5    5

Prima werk geleverd!

 5 / 5    chantalle hendrix
17-09-2018
 5 / 5    5

Snelle en corecte levering. Alle rommel opgeruimd. Mooie vloer achtergelaten. Voor deze prijs kon ik het zelf niet maken.

 5 / 5    Ad Rienties
17-09-2018
 5 / 5    5

Prettige communicatie en goed advies vooraf. Harde werkers, goede kwaliteit en netjes afgewerkt. Top!

 5 / 5    Jules Willems
17-09-2018
 5 / 5    5

Wij hebben in onze nieuwe garage een cementdekvloer laten storten via dit bedrijf. We kregen tijdens het opvragen van offertes van dit bedrijf snel een reactie en het bleek ook nog in vergelijk met andere bedrijven een scherpe prijs. Ze leverden in overleg. Ze waren op tijd op de afgesproken tijd aanwezig en over het geleverde werk zijn wij tevreden. Wij zouden hun zeker aan andere aanbevelen!

 5 / 5    Marjolein sijmkens
12-09-2018
 5 / 5    5

Goede service met een top resultaat! En dan te bedenken dat de prijs ook nog eens dik in orde is. Tijdens de bouw heb je vaak tegenvallers maar Pörteners heeft ons versteld doen staan in positieve zin: snel, accuraat, netjes, volgens afspraak, kwaliteit! Kortom: aanrader voor iedereen!

 5 / 5    Joep Römgens
12-09-2018
 5 / 5    5

Op het moment dat ik dacht dat er aan de horrorvloer in onze nieuwe woning niets meer te doen was, kreeg ik via iemand het nummer van Pörteners B.V. Nog voor de bouwvak kwam een held van dit bedrijf bij ons kijken en dacht meteen in oplossingen. Waardoor ik nu toch vloerverwarming kan laten leggen. Na de bouwvak meteen komen storten en mij een heel blij mens gemaakt. Nogmaals bedankt Pörteners BV voor jullie hulp!! Top!!!!

 5 / 5    Ilse Van De Logt
31-08-2018
 5 / 5    5

Vakmensen!! Snelle, duidelijke afhandeling. Top bedrijf, en uiterst vriendelijk, hard werkend personeel!!

 5 / 5    Nick De Boek
29-08-2018
 5 / 5    5

Helaas was het bouwvak waardoor het contact in eerste instantie stroef verliep, maar we zijn erg tevreden over zowel de cementdekvloer alsook de afhandeling door Pörteners vloerenbedrijf. Na afloop bouwvak werd ik 's maandags meteen gebeld, dinsdag is er al iemand op locatie komen kijken, en dezelfde vrijdag is de cementdekvloer van 28m² nog gestort en afgewerkt in anderhalf uur tijd. De prijs was ook eerlijk want de uiteindelijke hoeveelheid cement die ook daadwerkelijk gebruikt is wordt exact doorgerekend. Prettige communicatie en vakwerk. Lees volledig +

 5 / 5    Leroy Gerrits
28-08-2018
 5 / 5    5

Top service en kwaliteit voor een scherpe prijs!

 5 / 5    wdillema
23-08-2018
 5 / 5    5

Wij hebben een mooie strakke cementdekvloer liggen. Heldere offerte goede uitvoering.

 5 / 5    Paul Vb
21-08-2018
 5 / 5    5

Goede communicatie, hard werkend en vriendelijk personeel en redelijke prijs, kortom een aanbeveling dus!

 5 / 5    Onno Otten
20-08-2018
 5 / 5    5

Top service en ontzettend tevreden! Duidelijke en snelle communicatie en nakomen van gemaakte afspraken. Vanaf het bellen voor informatie en het maken van een afspraak voor een offerte tot en met de nazorg toen de vloer gestort was.

 5 / 5    Joyce Laven
09-08-2018
 5 / 5    5

Leveren net en professioneel werk. Ik was ook erg blij dat ze me op korte termijn konden helpen!

 5 / 5    sandra niesen
25-07-2018
 5 / 5    5

Goede afspraken gemaakt die worden nagekomen, ondanks de drukte. Strak werk geleverd tegen een scherpe prijs.

 5 / 5    Maurice
25-07-2018
 5 / 5    5

Wat een ontzettend goede service en wat hebben ze ons blij gemaakt! Door een ander vloerenbedrijf zijn we laten zitten.. we hebben toen meerdere bedrijven gebeld maar niemand had nog tijd! Toen kwamen we Pörtners tegen en hebben contact gehad op vrijdag, zaterdag zijn ze komen kijken en ook al zaten hun eigenlijk helemaal vol, zijn ze me op dinsdag vroeg in de ochtend de vloer komen storten!!! Niet meer dan lof!! Nogmaals super super bedankt!!

 5 / 5    Shirley Keuken - Jonkers
24-07-2018
 5 / 5    5

De vloer ligt er super in, het bedrijf communiceert lekker duidelijk en snel. Alles is volgens afspraak gegaan.

 5 / 5    Marc Hilkens
22-07-2018
 5 / 5    5

Ik ben zeer tevreden over de firma Pörteners. Ondanks dat ik mijn opdracht vlak voor de bouwvak gaf hebben ze tijd gemaakt om dit toch voor mij op korte termijn in te plannen! \mijn vragen steeds snel beantwoordt. Eigenaar is nog even komen kijken van te voren en de uitvoerders waren zeer deskundig. Resultaat is super strak. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen

 5 / 5    Koen Dekkers
13-07-2018
 5 / 5    5

Onlangs hebben we onze nieuwe afwerkvloer door Pörteners Vloeren laten verzorgen. Goed werk tegen een faire prijs. Echte ouderwetse vakmannen laten een zeer nette vloer achter. Ook de communicatie vooraf, tijdens en achteraf was zoals het hoort: duidelijk en attent. Al met al zijn we zeer tevreden over de geboden service en het uiteindelijke product.

 5 / 5    Arjan van Engeland
11-07-2018
 5 / 5    5

V.w. spoed op maandag gebeld. Dinsdag toezegging over levering op donderdag. Donderdagmiddag vloer strak & klaar.

 5 / 5    Henk Hameleers
09-07-2018
 5 / 5    5

Zeer tevreden! We konden op korte termijn een afspraak maken, kregen snel een bericht terug. De jongens die de vloer hebben aangebracht werken erg goed en plegen overleg waar nodig is! Een aanrader!

 5 / 5    Sha Moonen
06-07-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Sabine Vandewall
04-07-2018
 5 / 5    5

Deskundig, professioneel en vriendelijk. Komen op tijd. Houden zich aan de afspraken, leveren wat gevraagd wordt en houden zich exact aan de offerte. Geen gekke meerprijzen en opslagen achteraf. Ook geen plotseling opduikende problemen. Werken snel en laten het netjes achter. Complimenten.

 5 / 5    Paul Dexters
03-07-2018
 5 / 5    5

Snelle en goede service. Binnen 10 dagen vanaf offerte datum lag onze nieuwe cement dekvloer in onze woning.

 5 / 5    Maurice Linders
13-06-2018
 5 / 5    5

Super eind resultaat garage vloer laten maken te Voerendaal door porteners afspraken wat gemaakt worden worden na gekomen ! Vakkundig personeel zowel een goede telefonische uitleg en door het team dat het is komen maken bedankt!!!! Ze komen netjes optijd nogmaals dank voor de goede service

 5 / 5    Wesley Tijssen
12-06-2018
 5 / 5    5

Vanaf de eerste aanvraag voor een prijsindicatie voor het maken van een afwerkvloer, telkens heel snel en heel correct de juiste informatie verkregen. Goede tips, goede prijs en uitleg gekregen. Inspectie van mogelijkheden voor aanvang werk zodat er geen verrassingen zijn; het werk zelf wordt door het team van Pörteners voortvarend, snel en adequaat gerealiseerd. Alle lof!

 5 / 5    Fred Stoffels
11-06-2018
 5 / 5    5

Goed advies, correcte afspraken en prima vloer.

 5 / 5    Jan Crooijmans
23-05-2018
 4 / 5    4

 4 / 5    Cerfontaine transport
22-05-2018
 5 / 5    5

We zijn nu een jaar bezig met de verbouwing van ons vorig jaar aangekochte huis. Een belangrijke klus is het woongenot verhogen door een vloer aan te brengen die vlak ligt en een behaaglijke temperatuur heef. Hiervoor moest een tegelvloer uit bijna de gehele onderverdieping worden verwijderd, totnu toe bijna 90m2 in verschillende ruimtes en vloerhoogtes. De 3 cm dikke tegels lagen ongelijk in een kalk-cement mortel waardoor alles eruit moest tot op de de beton onderlaag. Omdat we in het huis wonen heeft de firma Pörteners de afwerkcement vloeren in 2 fasen gelegd. De laatste keer deels zwevend in combinatie met een vooraf geinstalleerde vloerverwarming op een isolatiefolie en 10cm staalgrid basis. De gelegde vloeren liggen mooi vlak en waren ook in de eerste fase een genot om de tegelvloer op aan te brengen. Beide keren was er goede communicatie, afstemming en advies, zowel telefonisch, per mail als ook de afstemming ter plaatse. Ook in de planning maximale flexibiliteit, zelfs nog bij een aanpassing onzerzijds 2 weken voor de eerder genoemde plandatum. De werkzaamheden worden vlot en secuur uitgevoerd, waarbij de aangegeven niveaus in goed overleg en waar mogeijk worden gevolgd; voordat je er erg in hebt wordt alles weer opgeruimd. Nu nog even laten drogen en dan kunnen we starten met het volgendetegelwerk. Dus kunnen we niet anders concluderen dat we op alle vlakken zeer tevreden zijn met de performance van dit zeer professionele team. Er komt dan zeer zeker nog een 3de fase met de firma Pörteners uit Susteren. Lees volledig +

 5 / 5    wim jacobs
18-05-2018
 5 / 5    5

Mooie vloer opgeleverd

 5 / 5    R.
14-05-2018
 5 / 5    5

Goede, duidelijke communicatie en vooral snel! Met reageren, met afspraak maken, met het leggen van de vloer. Ter plekke nog een klein probleempje super netjes opgelost. Kortom: super tevreden!

 5 / 5    Els Cuppen
14-05-2018
 5 / 5    5

Fantastisch bedrijf. Hebben inmiddels al 2 vloeren perfect gelegd. Zeer service gericht, denken met je mee en leveren vakmanschap. Vloer ligt perfect in. Alles is netjes opgeruimd en de werkzaamheden uitermate snel en prettig ingepland. Echt een aanrader!

 5 / 5    Vincent Donders
14-05-2018
 5 / 5    5

Wij zijn zeer goed geholpen. - snelle comunicatie - duidelijke prijzen - vriendelijk persooneel - goede kwaliteit vloer echt een aanrader dus!

 5 / 5    Wesley Dierckx
10-05-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Camille Douven
08-05-2018
 5 / 5    5

Wij hebben een vloer laten storten voor ons in aanbouw zijnde zwembad. Men heeft zelfs de moeite genomen even persoonlijk de situatie bekijken zodat e.e.a. in goede banen te kunnen leiden. Ook de medewerkers hebben netjes en zorgvuldig gewerkt. Kortom: Deskundig advies, duidelijke afspraken en snelle levering!

 5 / 5    Werkinstructies AG5
07-05-2018
 5 / 5    5

Gewoon goed. Gewoon duidelijk en transparant. Medewerkers zijn toppers bedankt allemaal. grt Paul en Kitty.

 5 / 5    Paul van de Laarschot
02-05-2018
 5 / 5    5

Goed en snel uitgevoerd!

 5 / 5    Jeroen de Zwart
30-04-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Chris Wilbers
27-04-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Guus Hermens
25-04-2018
 5 / 5    5

Zeer betrouwbaar en kundig bedrijf.

 5 / 5    H.J. Beaujean BV
24-04-2018
 5 / 5    5

Cementdekvloer aangebracht op de bovenverdieping. Heldere communicatie en heldere prijzen. De heren werken nauwkeurig en laten ook geen rommel achter. Zal op korte termijn wederom gebruik gaan maken van hun diensten.

 5 / 5    P. Thijssen
23-04-2018
 4 / 5    4

Goed werk geleverd door de heren. Waren in 2u klaar. Aanwezig op de afgesproken tijd en vakkundig de dekvloer aangebracht. Goed werk geleverd.

 4 / 5    Remco Bosch
20-04-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    joyce peters
17-04-2018
 5 / 5    5

Prettige samenwerking. Duidelijk, punctueel, houden zich aan afspraken, vriendelijk, snelle reacties via mail en telefoon, en leveren mooi werk. Niet voor niets voor de 2e keer een mooie vloer laten leggen door Pörteners.

 5 / 5    A D
11-04-2018
 5 / 5    5

Erg blij met de goede en vooral snelle service van dit bedrijf. Vloer zat er in recordtempo in en erg netjes gewerkt. Prijstechnisch ook zeer interessant. Aanrader dus

 5 / 5    martijn sonnemans
09-04-2018
 5 / 5    5

Duidelijke afspraken, goed bereikbaar en vakkundig werk afgeleverd. Pörteners B.V. is echt een aanrader!

 5 / 5    Nadine Dormans
09-04-2018
 5 / 5    5

Leveren goed werk, goede communicatie, top!

 5 / 5    Tom Smeets
04-04-2018
 5 / 5    5

Een goed bedrijf, komt zijn afspraak na, en levert keurig werk af

 5 / 5    Harrie Ghijsen
31-03-2018
 5 / 5    5

Afgelopen woensdag (21-03-2018) is bij ons de dekvloer gestort. De 3 heren waren super netjes en hebben een strakke vloer afgeleverd. Persoonlijk raden wij Porteners aan. De prijs is gelijk met de concurrenten maar ze maken absoluut geen rotzooi. Het enige wat zij nodig hadden was een kraan voor het water. Als wij nu moeten of alles netjes recht is dan zien wij enkel en alleen een verschik van 1mm op de lengten van 9m50. Echt een dikke 10! gr Ivo & Esther

 5 / 5    Esther Jansen-Potocnik
25-03-2018
 5 / 5    5

Na ons telefoontje op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken voor de cementdekvloer. Na contact over 2 kleine oneffenhedden in de vloer ook weer snel langs gekomen om dit te herstellen.

 5 / 5    M Crouzen
13-03-2018
 5 / 5    5

In het voortraject heel prettig en helder in de communicatie. Flexibel in de planning. Uiterst vakkundig in de uitvoering. Ik ben onder de indruk van de manier van werken en erg blij met de super strakke vloer in onze gerenoveerde woning. Team Pörteners, bedankt!

 5 / 5    Martijn Geurts
05-03-2018
 5 / 5    5

cementdekvloer laten storten. Prettig contact, meedenken bij uitvoering, snelle levering en prima resultaat. Aanrader!

 5 / 5    T. Bocken
02-03-2018
 5 / 5    5

Wat een geweldig bedrijf! Alles conform afspraak, vriendelijk en vakkundig personeel, prachtig afgewerkte vloer en dat in een paar uur tijd! Onvoorstelbaar!

 5 / 5    Bijles Nederlands
28-02-2018
 5 / 5    5

Fijn bedrijf, snelle service en snelle werkwijze. Zeer tevreden. Prijs kwaliteit is goed.

 5 / 5    Cindy Alberts
26-02-2018
 5 / 5    5

Fein bedrijf Aardige mensen

 5 / 5    Stef Bovendeerd
20-02-2018
 5 / 5    5

Al twee keer een vloer door Pörteners laten leggen, top-service, snel reagerend en handelend! Een absolute aanrader!

 5 / 5    Danya Royen
18-02-2018
 5 / 5    5

2e keer vloer laten maken door Pörteners; leveren snel, zijn flexibel qua planning, aanrader!

 5 / 5    maurice hermans
07-02-2018
 5 / 5    5

Voordat onze vloer door jullie afgewerkt zou worden, kwamen jullie kijken naar de situatie ter plekke en werd alles grondig nagemeten. Volgens afspraak werd de vloer vakkundig, snel en zeer netjes afgewerkt.Hartelijk dank voor jullie werk en goede service.

 5 / 5    Rita Voesten
06-02-2018
 4 / 5    4

 4 / 5    Gé Jeukens
06-02-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Lars van Herten
25-01-2018
 5 / 5    5

Prettig contact, snelle levering en goed vakwerk! Zeer tevreden over het geleverde werk.

 5 / 5    Emile Damen
23-01-2018
 4 / 5    4

 4 / 5    Danny DH
18-01-2018
 5 / 5    5

Over de afgelopen jaren de cementdekvloer op alle verdiepingen van mijn huis laten leggen door dit bedrijf. Prima service en goede prijs. Ze denken mee met je eigen situatie en hebben altijd een passende oplossing. Gewoon top !

 5 / 5    Momo Maurice
18-01-2018
 5 / 5    5

Vriendelijk en vakkundig personeel, wat resulteert in goed geleverd werk voor een correcte prijs. Alles is bespreekbaar en word volgens wens uitgevoerd. Aanrader!!!

 5 / 5    Kel Limpens
12-01-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Erwin Steeghs
04-01-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    mattimt
08-12-2017
 5 / 5    5

Pörteners heeft bij ons de cementdekvloer van 162 m² gelegd. De uitvoering werd heel netjes gedaan en het resultaat is goed. We zijn erg tevreden!

 5 / 5    Vera Speycken
06-12-2017
 5 / 5    5

 5 / 5    suzannah Smeets
27-11-2017
 5 / 5    5

 5 / 5    Marcel
27-11-2017
 5 / 5    5

Wij kregen van dit bedrijf een duidelijke, heldere offerte. Prijsniveau is aan de maat, maar in ruil daarvoor werd het werk vooraf bezocht, werden alle afspraken stipt nagekomen, werd de uitvoering keurig gedaan en is het resultaat bovendien zeer goed. De vlakheid van de vloer is zelfs beter dan overeengekomen. Prima inzet, dank!

 5 / 5    Frank Feron
25-11-2017
 4 / 5    4

Duidelijke afspraken, goede communicatie, beantwoorden vragen snel. Goed bereikbaar en netjes werk geleverd.

 4 / 5    Jan Willem Spobeck
23-11-2017
 5 / 5    5

Goede ervaring met dit bedrijf. Prijs kwaliteit is goed. Communicatie is goed en komt afspraak na. Het grote voordeel is dat je géén krachtstroom nodig hebt omdat Pörteners alles op de vrachtauto heeft. (enkel water ter beschikking stellen).

 5 / 5    Lennie Thijssen
22-11-2017
 4 / 5    4

Wij hebben in de loods een nieuwe cementdekvloer van 40 m2 laten maken. Dit werd zeer vakkundig en snel uitgevoerd door Pörteners. Bij de volgende klus zal ik zeker weer voor dit bedrijf kiezen.

 4 / 5    Jacques Cuypers
17-11-2017
 5 / 5    5

Gewoon goed en komen afspraken na, zoals het hoort.

 5 / 5    Mathilda Verdonk
15-11-2017
 4 / 5    4

Verbouwing oude carré boerderij Afspraken correct uitgevoerd. werkzaamheden netjes en degelijk uitgevoerd.

 4 / 5    Henk Coolen
15-11-2017
 5 / 5    5

Correct, netjes en vakkundig.

 5 / 5    Mike Roebroek
14-11-2017
 5 / 5    5

Betrouwbare, professionele en kundige medewerkers. Gedegen adviezen en een goede planning. Een absolute aanrader!!

 5 / 5    K. Spronck
09-12-2016