4.9 / 5 424 recensies 
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review

Google Reviews
 4 / 5    4

 4 / 5    Willem Hochs
13-01-2021
 5 / 5    5

Perfecte service! Van A tot Z goed geregeld.

 5 / 5    Sjors Lintjens
13-01-2021
 5 / 5    5

Super bedrijf, zeer correcte info, geweldig vriendelijk snel personeel

 5 / 5    John van Bilsen
30-12-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Z.M. Van Roij
30-12-2020
 5 / 5    5

Prima service vriendelijke mensen en top kwaliteit aan iedereen aan te raden.

 5 / 5    Pascal Pisters
30-12-2020
 5 / 5    5

Snelle service, zeker een aanrader

 5 / 5    Roy Timmers
22-12-2020
 5 / 5    5

Goed werk geleverd. Zeer snel en vakkundig de dekvloer aangelegd. Compliment voor personeel.

 5 / 5    Bert Mingels
22-12-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Peter Zoetelief
16-12-2020
 5 / 5    5

Goede service vooraf, tijdens en na de geleverde werkzaamheden (afsmeren nieuwe cementdekvloer). Vakkundige mensen die meedachten! Prima ervaring!

 5 / 5    Jean Delissen
14-12-2020
 5 / 5    5

Ik zocht dringend iemand om de cementafdekvloer van mijn aanbouw van 55m2 te maken. Ik kreeg het telefoonnummer van Pörteners van een familielid. Ik belde en ik kreeg meteen een scherpe en gedetailleerde offerte via de e-mail. Om mij uit de nood te helpen, zijn ze al binnen een week de vloer komen maken. De vloer is keurig gemaakt door vriendelijke en deskundige medewerkers en met behulp van moderne machines en laserapparatuur. In mijn geval was het nog extra moeilijk, omdat er twee verschillende vloerhoogtes moesten worden gemaakt (voor laminaat en voor tegels). Ook dat hebben ze prima voor elkaar gekregen. Lees volledig +

 5 / 5    Martin Heunen
13-12-2020
 4 / 5    4

Snelle handeling, goede service, fijne mensen. Het enige nadeel is dat je zelf wel moet blijven "meedenken". Ik heb roosters in de vloer en die hebben ze niet mee ingestort "wij doen in vloeren, niet in roosters" werd er gezegd. Maar al met al, goede vloer, snelle levering (van offerte tot daadwerkelijk maakwerk 1,5 week), super snel (2,5u voor 70m2) en schoon gewerkt.

 4 / 5    Roy Eggen
04-12-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ed Wintjens
03-12-2020
 5 / 5    5

Ik heb bij Porteners een offerte gevraagd en ook snel gekregen. De offerte was duidelijk en het aanbod was goed. Het leggen van de cementdekvloer werd vervolgens snel gerealiseerd. De medewerkers werken netjes en zijn vriendelijk. De rekening kwam niet meteen dezelfde dag en geeft duidelijk weer hoeveel materiaal is gebruikt. Aanrader voor iedereen die een vloer wilt leggen.

 5 / 5    Ingmar -
02-12-2020
 5 / 5    5

Een super bedrijf. Goed geholpen en advies gekregen, mooie prijs en top werkzaamheden. Binnen een mum van tijd hadden ze de cementendekvloer gemaakt naar de wensen die ik had.

 5 / 5    Twan Peters
01-12-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Tessa Salentijn
30-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    roel goossens
30-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Anita !
30-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Wesley Douwsma
27-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Dennis Stratermans
23-11-2020
 5 / 5    5

Vloer is goed gelegd. Prima communicatie. Prima en vakkundige werknemers. Tot de volgende ronde.

 5 / 5    Dorien Speet
23-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Joep Roncken
21-11-2020
 5 / 5    5

Super Service van Pörteners Vloerenbedrijf. Duidelijke afspraken over prijs, wanneer de werkzaamheden uit te voeren etc. Vriendelijk personeel alles netjes in orde gemaakt en schoon opgeleverd. Compliment!

 5 / 5    Jo Weyden
18-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Inge Crijns
18-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    ans Voorst
16-11-2020
 5 / 5    5

In oktober een datum geprikt om een afsmeervloer te laten leggen. Helaas moeten annuleren, was geen probleem. Een maand later nieuwe afspraak gemaakt. Half uur van te voren een belletje gekregen dat ze eraan kwamen. Ze kwamen, laden hun spullen uit, legden de vloer, maakten alles schoon, laden alles weer in en wenste ons een fijne dag. Incl. 2x koffie waren ze 2uur bezig geweest. Zeer vriendelijk personeel die je ook de nodige tips gaven om de vloer goed te laten uitharden. Foto's gemaakt tijdens werk. Eindresultaat mooie "gevlinderde" vloer! Mooie vloer voor een mooie prijs!! Aanrader!! Lees volledig +

 5 / 5    J Kainama
16-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ans Janssen-Erdkamp
16-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Dirk Wijnker
13-11-2020
 5 / 5    5

Snelle en duidelijke reactie en uiteindelijk zat de vloer er in een mum van tijd in. Netjes gewerkt en goede communicatie tijdens het plaatsen. Fijne samenwerking

 5 / 5    Paul van de Gaar
13-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    mieke de Kunder
12-11-2020
 5 / 5    5

Cementdekvloer aangebracht tijdens renovatie: superstrak en keihard gewerkt. Daarnaast ook erg vriendelijk en behulpzaam.

 5 / 5    William van der Geest
10-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Vincent Rommelaars
10-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Melissa Leerssen
09-11-2020
 5 / 5    5

Reageert snel en correct op e-mail verzoek. Duidelijke offerte, werk snel ingepland, professioneel uitgevoerd. Klantvriendelijk bedrijf.

 5 / 5    José Bruls
07-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Nathalie Waanders
02-11-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Jeff Cober
31-10-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Ruud Brouns
30-10-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Denny Hoekstra
30-10-2020
 5 / 5    5

keurig volgens afspraak, strak en snel gelegd. 60 m2 binnen 1,5 uur - en zoals iemand al eerder opmerkte: dat was inclusief koffie ;-)

 5 / 5    Peter Ebus
29-10-2020
 5 / 5    5

Snelle en goede service!

 5 / 5    Roger P
26-10-2020
 5 / 5    5

Vooraf goed geïnformeerd over de dekvloer middels telefonisch contact en duidelijk offerte. Na akkoord van offerte was de afspraak snel in gepland en de dekvloer ook binnen 1,5 uur volledig gemaakt (inclusief koffie drinken ;) ).

 5 / 5    Ronald Janssen
26-10-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Noor Nezami
23-10-2020
 5 / 5    5

Zeker een aanrader ! Snel, netjes en professioneel.

 5 / 5    P. Vossen
20-10-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    maud kurvers
19-10-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Bart Scheenstra
15-10-2020
 5 / 5    5

Na hak- en breekwerk van een bestaande muur en openhaard in onze nieuwe woning hadden we een uitdaging toen we de bestaande tegelvloer niet meer konden bijkrijgen. We besloten tot een andere vloerbedekking en hiervoor hebben we de tegelvloer moeten verwijderen. Hiermee werd ook de dekvloer verwijderd. Via de zaak waar we de nieuwe vloer bestelde kregen we de naam van Pörteners in Susteren. Na telefonisch contact, onze situatie uitgelegd, werd er snel een afspraak ingepland en hebben we maar 2 weken hoeven wachten voor de cementdekvloer werd gestort. Met 4 man sterk kwamen ze op de afgesproken dag, zelfs 1 uur vroeger dan gepland. Na 2 uur lag de vloer erin, alles werd daarna netjes opgeruimd. Al met al was de klus in 3 uur tijd geklaard, klasse!. De vloer ligt er perfect bij, waarvoor nogmaals mijn dank. Lees volledig +

 5 / 5    Ivonne Heersink
14-10-2020
 5 / 5    5

Heel goed gedaan, vloer is mooi waterpas en was snel gemaakt. Alles wordt weer mooi schoon gemaakt en goed achter gelaten.

 5 / 5    Michel van de vin
12-10-2020
 5 / 5    5

Snelle reactie en werkzaamheden snel en goed uitgevoerd. Dank

 5 / 5    Ron Jacobs
12-10-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Tom Dormans
07-10-2020
 4 / 5    4

 4 / 5    Richard Curfs
07-10-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    Vestire
06-10-2020