Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review
 5 / 5    5
Bij Pörteners wordt erg snel gereageerd op je (aan)vraag. Bij ons werd een zwembadvloer gestort en op die dag zou het regenen en een paar dagen later zou het zwembad komen. Veel opties om te verzetten waren er niet, maar Pörteners heeft het toch weten te regelen. Dit toont hun flexibiliteit. Werknemers die kwamen waren uiterst netjes in hun werk en belden zelfs hoe laat ze hier waren. Uiteindelijk een superstrakke, waterpas vloer gekregen.
 5 / 5    Twan Derijk
22-06-2022
 5 / 5    5
Ze waren binnen 2 uur klaar met het storten van de vloer. Perfect werk geleverd. Netjes alles achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!
 5 / 5    Ilona Schmitz
20-06-2022
 5 / 5    5
Goed contact met de eigenaar, wordt gedaan wat beloofd is. Zeer responsief en bereikbaar. Wanneer wordt gezegd dat er wordt teruggebeld gebeurd dat ook. Top. Uitgevoerde werk snel en professioneel gebeurd voor een prima prijs
 5 / 5    Wouter Vergoossen
20-06-2022
 4 / 5    4
 4 / 5    jordy winkens
20-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    remco de jong
18-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Susanne Mays
16-06-2022
 5 / 5    5
Je kan duidelijke afspraken maken en die komen ze ook na, korte lijnen en er wordt gereageerd als je mailt.Vriendelijk en correct! Zeer tevreden. Alles klopt gewoon. Peter
 5 / 5    Peter Vissers
15-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Ben Kelleners
13-06-2022
 5 / 5    5
Goede communicatie en de uitvoering verliep netjes
 5 / 5    mark scheenen
13-06-2022
 5 / 5    5
Vriendelijk geholpen aan telefoon, binnen 10min offerte. Vrij vlot afspraak kunnen inplannen om dekvloer te leggen. Medewerkers dachten goed mee tijdens werkzaamheden, netjes professioneel te werk, en schoon achtergelaten. Zeker een aanrader.
 5 / 5    Richard van Herten
08-06-2022
 4 / 5    4
Het bedrijf kon me snel helpen! De vloer is "zo goed als waterpas" werd gezegd en vandaag bij het plaatsen van de composiet douchevloer bleek dat hij in dit hoekje net niet waterpas lag. Al bij al door de snelle hulp, vriendelijke man en schappelijke prijs krijgen ze een 4 van de 5=)
 4 / 5    frank134679
07-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    A Remeeus
07-06-2022
 5 / 5    5
Fijn bedrijf , levert goede service en kwaliteit
 5 / 5    Crit Beulen
07-06-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Michel Moelands
31-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    nieuwe Nor
30-05-2022
 4 / 5    4
 4 / 5    Harrie Jongen
30-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Ralf Smitsmans
24-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Joell Zinken
23-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    jessica slaats
23-05-2022
 4 / 5    4
Erg tevreden over de goede en snelle communicatie, goede prijs en goed geleverd werk. Ze kwamen met 4 man en in 1,5u is de vloer erin gelegd (35m2). Reden dat ik geen 5 sterren heb gegeven, is omdat de mannen zelf niet heel beleefd waren. Nogal rumoerig onderling, roken tijdens het leggen en vragen of hij in de tuin mocht plassen, terwijl er ook gewoon een wc was. Ook had ik het fijn gevonden als eerst even iemand binnen kwam kijken wat er gedaan moest worden en even alles overlegde met mij, maar ze kwamen aan en begonnen met werken. Het is goed dat ik zelf nog wat dingen in de gaten heb gehouden, zodat dat gedaan werd zoals ik het graag wilde hebben (denk aan een insparing voor de deurmat). Lees volledig +
 4 / 5    Sven de Vries
23-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Bart Theun
23-05-2022
 5 / 5    5
Snelle levering. Hadden 70m2 er binnen enkele uurtjes er strak in liggen. En hebben het werk netjes achter gelaten.
 5 / 5    Frits Hermans
18-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    S Kusters
18-05-2022
 5 / 5    5
Friendly, well organized and professional. Fast and quality work without any issues. When they left everything was cleaned and left behind the way it was when they arrived, except for the work they delivered, a first class cement floor. Absolute recommendation.
 5 / 5    Peter Daenen
17-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    leon gubbels
13-05-2022
 4 / 5    4
Met dit bedrijf is het snel en goed afspraken maken. De offerte ontving ik na telefonische aanvraag binnen enkele dagen. Op donderdag gaf ik akkoord op de offerte en op dinsdag werd mijn cementdekvloer al gerealiseerd tegen een zeer schappelijke prijs. Top!
 4 / 5    Erik Manders
13-05-2022
 5 / 5    5
Pörteners komt zijn afspraken goed na, prettig contact en snelle communicatie. Levert goed werk, ruim ook alles op. Ben blij dat ik voor Pörteners vloerenbedrijf hebt gekozen.
 5 / 5    Louis Lacon
13-05-2022
 5 / 5    5
Zoals zo vaak moet er nog “even” een vloer gestort worden. Op zeer korte termijn werdt alles geregeld en we mogen nu genieten van een strakke gestorte vloer waar volgende week de parket op gelegd wordt……..zeer tevreden over dit professioneel bedrijf en fijn personeel.
 5 / 5    Ilse Van Bussel
10-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Linda de Wijs
10-05-2022
 5 / 5    5
Een afdekvloer laten plaatsen. Het contact loopt zeer soepel, snelle reactie en goed werk. Ze zijn transparant in communicatie en levering. Ze hebben net en professioneel personeel. Een aanrader
 5 / 5    Claudia Dooyeweerd
09-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Riet Quaden
09-05-2022
 5 / 5    5
Porteners vloerenbedrijf heeft bij ons een cementdekvloer gelegd naar volle tevredenheid. Communicatie verliep goed, vloer was snel gelegd en medewerkers zijn vriendelijk.
 5 / 5    Martin B
07-05-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    johan mulkens
06-05-2022
 5 / 5    5
Pörteners is meedenkend en zeer flexibel . Dekvloer op korte termijn ingepland . Vloer vakkundig en netjes afgewerkt . Medewerkers spontaan en kundig . Zeer zeker aan te bevelen .
 5 / 5    John Weekers
05-05-2022
 5 / 5    5
Voor een groot renovatieproject heb ik intussen drie keer gebruik gemaakt van de diensten van Pörteners, en kan ze van harte aanbevelen: goede service, duidelijke afspraken, beschaafde prijzen én uitstekende kwaliteit van hun werk!
 5 / 5    Pim Stouten
02-05-2022
 5 / 5    5
Dit bedrijf is een aanrader. Snelle en goede communicatie, goede prijs en de werkzaamheden perfect uitgevoerd!
 5 / 5    Tina Carstens
02-05-2022
 4 / 5    4
Zeer goede service. Makkelijk in de communicatie en snelle levering.
 4 / 5    Wesley Janssen
25-04-2022
 5 / 5    5
Pörteners heeft bij ons thuis in de nieuwe aanbouw de cementdekvloer gemaakt. Afspraak kon op korte termijn gemaakt worden en door de strakke planning zelfs iets moeten wijzigen en ook dit is gelukt. Ook belde ze altijd heel snel terug als ik een vraag had. Vloer ziet er mooi strak uit! Top werk verricht.
 5 / 5    David en Samantha Hooijmans - van Hout
25-04-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Bas Keltjens
23-04-2022
 5 / 5    5
De vloer in mijn hal is snel en vakkundig geëgaliseerd, nadat ik eerder de oude tegelvloer eruit heb gehaald en lijmresten moeilijk te verwijderen waren. Verder was het contact met zowel kantoor als uitvoering zeer klantvriendelijk. Zeer tevreden!
 5 / 5    Sandra Schumans
20-04-2022
 5 / 5    5
Porteners is bij ons de vloer af komen smeren. Ze konden eerder komen als verwacht, waren keurig op tijd, hebben netjes gewerkt, en de vloer is net afgewerkt. Communicatie via telefoon en mail altijd netjes afgehandeld en duidelijk gecommuniceerd. Prima service en kwaliteit!
 5 / 5    Tom
20-04-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Alexander Crijns
19-04-2022
 5 / 5    5
Wij hadden een beetje haast met het storten van een cement dekvloer. Vloerenbedrijf pörteners heeft ons geweldig en zeer snel geholpen. Hele vriendelijke en professionele mensen. Ik ben zeer tevreden. Heel erg bedankt voor jullie geweldige hulp.
 5 / 5    Babs Potma
19-04-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    rene elsbergen
15-04-2022
 5 / 5    5
Vanaf het eerste contact tot aan het eindresultaat verliep alles naar wens. De afspraak was snel gemaakt en de vloeren liggen er perfect bij en de mannen waren snel klaar. Vakwerk!
 5 / 5    Gijzen
14-04-2022
 5 / 5    5
Hele goed ervaringen. Goede, snelle en betrouwbare service. Goede communicatie vooraf, betrokkenheid. Leuke werklui en een perfect resultaat.
 5 / 5    Jill Houbiers-Lemmens
13-04-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Mike Roufs
12-04-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Richard D
11-04-2022
 5 / 5    5
Zeer goede communicatie en snel geholpen. De mannen hebben vakwerk geleverd voor een goede prijs Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!
 5 / 5    Koen Pepels
05-04-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    Roel Quaedackers
05-04-2022
  1  /  15