4.9 / 5       203 recensies
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Siergrindvloeren

Topkwaliteit én top service!

Met een siergrindvloer werkt U uw vloer op een zeer plezierige manier af.

MODERN EN VELE VOORDELEN

Behaaglijk, warm, veilig, duurzaam, naadloos en ontegenzeggelijk mooi door onder meer de vele mogelijkheden op het gebied van kleurschakelingen.

Daarnaast is een grindvloer ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Velen zijn U voorgegaan in het bewust kiezen van een siergrindvloer, vanwege de vele voordelen en mogelijkheden die de siergrindvloer biedt in vergelijking met de meeste traditionele tegelvloeren / vloerbedekkingen.

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Grind is uitstekend geschikt voor zowel woon- en slaapkamer, als ook in keuken, showrooms e.d. Op vrijwel elke ondervloer kan dit grindtapijt worden aangebracht. Dus ook op alle betonnen vloeren, op alle vormvaste houten vloeren en zelfs op keramiek en betonnen tegels, mits deze vast liggen. Bovendien is in principe elke ruimte geschikt voor toepassing van de grindvloer.

KLEUREN EN MATERIAAL

Zowel het naturel siergrind als het naturel kwarts kan worden ingekleurd op basis van hars in vele honderden kleuren, ook speciaal gewenste kleuren en uitgevoerd worden in vele decoratieve patronen. U kiest voor zekerheid, kwaliteit, duurzaamheid, exclusiviteit, veiligheid en gemak, met de aanschaf van een siergrindvloer. Dus aarzel niet langer, en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, een kosteloos bezoek aan huis, of bezoek eens onze showroom in Susteren (Uitsluitend op afspraak).