4.9 / 5 563 recensies 
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Siergrindvloeren

Met een siergrindvloer werkt u uw vloer op een zeer plezierige manier af. Dit type vloer kent veel voordelen, heeft oneindige mogelijkheden en grote keuze in kleuren. Deze grindvloer is te omschrijven als behaaglijk, warm, veilig, duurzaam, naadloos en ontegenzeggelijk mooi door onder meer de vele mogelijkheden op het gebied van kleurschakelingen.

Voordelen Siergrindvloer

Sterke, naadloze vloer

Een siergrindvloer biedt veel voordelen in vergelijking met de meeste traditionele tegelvloeren en vloerbedekkingen. Een belangrijke reden dat steeds meer mensen bewust kiezen voor een siergrindvloer. De vloer is gemakkelijk te onderhouden en erg duurzaam.

  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Comfortabel
  • Naadloos

Oneindige mogelijkheden 

Siergrindvloeren biedt oneindige mogelijkheden en zijn uitstekend geschikt voor zowel woon- en slaapkamer als keukens, showrooms e.d. Op vrijwel elke ondervloer kan dit grindtapijt worden aangebracht: betonnen vloeren, vormvaste houten vloeren, keramiektegels en betonnen tegels (deze dienen vast te liggen). In principe is elke ruimte dus geschikt voor toepassing van de grindvloer.

Kleuren en materiaal

Zowel het naturel siergrind als het naturel kwarts kan worden ingekleurd op basis van hars in vele honderden kleuren. Ook speciaal gewenste kleuren en vele decoratieve patronen kunnen worden uitgevoerd.

Specialist in Siergrindvloeren

Topkwaliteit én top service

Pörteners Vloerenbedrijf is Limburgs grootste vloerenbedrijf en heeft al meer dan 70 jaar ervaring met diverse soorten vloeren in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij helpen u graag bij de realisering van een nieuwe siergrindvloer.

Kies voor zekerheid, kwaliteit, duurzaamheid, exclusiviteit, veiligheid én gemak met de aanschaf van een siergrindvloer. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, een kosteloos bezoek aan huis of bezoek onze showroom in Susteren (uitsluitend op afspraak).

Offerte aanvragen   Gesprek inplannen