Dekvloer

Een dekvloer wordt op een de draagvloer aangelegd en doet dienst als egalisatievloer en/of wordt gekozen met het oog op warmte- en geluidsisolatie doelen. Cement is het meest gebruikte bindmiddel bij het dekvloeren storten. In de regel wordt een dekvloer dus gebruikt als een tussenvloer. Indien de toplaag wordt bewerkt met een slijtlaag, kan het echter ook worden gebruikt als uiteindelijke vloer. Ideaal voor gebruik in garages bijvoorbeeld. Vloerenbedrijf Pörteners in Limburg legt naast de traditionele cementdekvloer ook anhydrietvloeren aan.

Dekvloer storten

Een zandcementdekvloer kan worden gegoten of gespaand. Het spanen komt het meeste voor maar vereist wel vakmanschap bij het aanleggen. Vloerenbedrijf Pörteners verzorgt de traditionele cementdekvloer voor zowel bedrijven als particulieren. Onze cementdekvloeren worden indien mogelijk, allemaal machinaal afgewerkt. Bij een cementvloer kunt u ook kiezen voor wapening of versterking zoals glasvezelversterking. Op dit moment is de zwevende cementdekvloer populair door zijn warmte- en geluidsisolerende mogelijkheden.

Anhydrietvloer

De anhydrietvloer is een dekvloer die in een keer op het vloeroppervlak wordt aangebracht. Het is een gips-gebonden vloer die, in tegenstelling tot de zandcement dekvloer, niet gesmeerd maar gevloeid wordt. De anhydrietvloer biedt voordelen op het gebied van de verwerkingsmogelijkheden van grote oppervlakken. De vloer kan worden gelegd zonder naden en heeft een grote buig-/treksterkte en een zeer geringe krimp. Door zijn snelle verwerkingsmogelijkheid en de arbeidsvriendelijkheid bij het leggen, past de anhydrietvloer binnen het milieubewust bouwen.

Dekvloer laten leggen door vloerenbedrijf Pörteners

Met zeventig jaar ervaring weten wij precies wat er allemaal komt kijken op het gebied van dekvloeren leggen. Ons bedrijf beschikt ook over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit houdt in dat ons bedrijf op alle vlakken met regelmaat wordt gecontroleerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat u een cementdekvloer ontvangt van uitstekende kwaliteit gedurende zijn gehele levensduur. Wij zijn gevestigd aan de Hendriklaan 2 in Susteren en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. U kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken. Neem contact op via telefoonnummer 046-4492069 of mail naar info@porteners.nl. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor het opsturen van een vrijblijvende offerte.

Direct contact opnemen