Zandcementvloer

Zandcementvloer storten? 

U kunt verschillende redenen hebben om een zandcementvloer te laten storten. Wat u reden ook is, laat dit altijd door een professioneel team doen. Hiermee gaat u voor het beste resultaat en voorkomt u onnodige problemen in de toekomst. 

Offerte zandcementvloer aanvragen

Stortproces zandcementvloer

Zandcement bestaat uit zand, cement en water. Wanneer er op de werkplaats water aanwezig is dan kunnen wij het zand en cement ter plaatse mengen. Dit gaat niet meer met een schep maar wordt tegenwoordig computergestuurd gedaan. Door het computergestuurd mengen, is de kwaliteit een stuk constanter. Daarnaast werken we sneller en effectiever wat weer scheelt in de prijs. De werkplaats ziet er ook opgeruimder uit omdat er niet overal hopen zand en lege cementzakken zijn te zien.

Bij het zandcementvloer storten zijn er twee mogelijkheden. De zandcementvloer kan worden gegoten of gespaand. Het gieten gebeurt in niet heel vaak, het spanen is gebruikelijker. Bij het spanen wordt de aardvochtige specie met een pompsysteem machinaal op de draagvloer aangebracht en afgewerkt.

Specialist in zandcementvloeren

Wettelijk predicaat vloerkeur

Pörteners Vloerenbedrijf is Limburgs grootste vloerenbedrijf en heeft al meer dan 70 jaar ervaring met diverse soorten vloeren in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij helpen u graag bij de realisering van een nieuwe zandcementvloer.

Pörteners Vloerenbedrijf beschikt over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit betekent dat het bedrijf op alle vlakken regelmatig wordt gecontroleerd. Hierdoor hebt u de zekerheid dat u een zandcementvloeren ontvangt van uitstekende kwaliteit gedurende zijn gehele levensduur.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid én gemak met het professioneel laten aanleggen van uw zandcementvloer door Vloerenbedrijf Pörteners. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, een kosteloos bezoek aan huis of maak een afspraak om onze showroom in Susteren te bezoeken.

Offerte aanvragen Gesprek inplannen