4.9 / 5 424 recensies 
Telefonisch Ma-Za 07:00u - 17:30u   

Zandcementvloer

Zandcementvloer laten storten?

Zandcement bestaat uit zand, cement en water. Wanneer er op de werkplaats water aanwezig is dan kunnen wij het zand en cement ter plaatse mengen. Dit gaat niet meer met een schep maar wordt tegenwoordig computergestuurd gedaan. Door het computergestuurd mengen, is de kwaliteit een stuk constanter. Daarnaast werken we sneller en effectiever wat weer scheelt in de prijs. De werkplaats ziet er ook opgeruimder uit omdat er niet overal hopen zand en lege cementzakken zijn te zien.

Zandcementvloer leggen

Cement is het meest gebruikte bindmiddel voor dekvloeren. Cement wordt gefabriceerd uit kalksteen, door een procedé van breken, zeven, verhitten en toevoegen van bepaalde grondstoffen. Het kan snel worden gelegd en het is hydraulisch wat inhoudt dat het reageert met water; het verhardt waarna het niet meer in water oplosbaar is. Hierdoor is een cementvloer goed bestand tegen vocht. Wanneer u een slijtlaag laat aanbrengen, kan de vloer ook zonder vloerbedekking worden gebruikt. Bij het zandcementvloer storten zijn er twee mogelijkheden. De zandcementvloer kan worden gegoten of gespaand. Het gieten gebeurt in niet heel vaak, het spanen is gebruikelijker. Bij het spanen wordt de aardvochtige specie met een pompsysteem machinaal op de draagvloer aangebracht en afgewerkt.

Zandcementvloer laten leggen door Vloerenbedrijf Pörteners

Vloerenbedrijf Pörteners heeft ruim 70 jaar ervaring in de woningbouw en utiliteitsbouw en heeft al vele zandcementvloeren gelegd. Wij zijn uitgegroeid tot het grootste vloerenbedrijf van Limburg en beschikken over het wettelijke predicaat vloerkeur. Dit houdt in dat ons bedrijf met regelmaat wordt gecontroleerd om dit keurmerk te mogen blijven voeren. De controle beperkt zich daarbij niet tot de technische uitvoeringsaspecten maar ook onze bedrijfsvoering en veiligheidsnormen worden onder de loep genomen. Door dit predicaat weet u dus zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt.

Wij zijn gevestigd aan de Hendriklaan 2 in Susteren en zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. U kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen voor het opsturen van een vrijblijvende offerte.

Direct contact opnemen